ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ posted by

Οι Θεατρομπόμπιρες ευχαριστούν θερμά!

Οι Θεατρομπόμπιρες ευχαριστούν θερμά!

Στις 9 Δεκεμβρίου 2017, οι ΘΕΑΤΡΟΜΠΟΜΠΙΡΕΣ, σε συνεργασία με τη συγγραφέα βιβλίων κ. Τάρη Ελισάβετ, πραγματοποίησαν με επιτυχία μια βιβλιοπαρουσίαση/ θεατρική παράσταση  σε ένα κατάμεστο χώρο εντός  του δημαρχείου (κλικ ΕΔΩ). Η θεατρική απόδοση και διασκευή έγινε από την Εσερμπόγλου Κορίνα και η μουσική επιμέλεια από την Παπαχαρίση Ολυμπία. Στο πλευρό μας πάντα, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του  3ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, την κ. Ρηγοπούλου Ναυσικά , ιδιοκτήτρια της σχολής εικαστικών EL GRECO. Tα σκηνικά της παράστασης σχεδιάστηκαν από τις σπουδάστριες της σχολής της και μέλη της ομάδος μας, Μπάκανου Παναγιώτα και Χρηστάκη Λεμονιά, υπό την επίβλεψη της κ. Ρηγοπούλου.

Τα ‘’ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ & ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ των ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΣΑΜΠΑΣΟΠΟΥΛΟΙ’’, μια ενεργή επιχείρηση του τόπου μας, πάντα στο πλευρό της ομάδος μας και για αυτό τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Τα ζαχαροπλαστεία ΒΕΝΕΤΗΣ και ΡΟΔΙΝΙ για την προσφορά των εδεσμάτων τους στο μπουφέ.

Στην πλαισίωση του ήχου ευχαριστούμε τον κύριο Κόκκινο Βασίλη. Το χορωδιακό σύνολο επιμελήθηκε  ο Κουτσαμπασόπουλος Θωμάς. Ευχαριστούμε τα διαδικτυακά μέσα που κάλυψαν τη παρουσίαση.

Τέλος το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς που είσαστε πάντα κοντά μας και μας προσφέρετε  το πιο δυνατό χειροκρότημα σας , στους μικρούς μας πρωταγωνιστές!

Με εκτίμηση Κορίνα Εσερμπόγλου και Ολυμπία Παπαχαρίση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *