ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Βανδαλισμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Έκλεψαν 6 smart τηλεοράσεις (φώτο)

Βανδαλισμός στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας: Έκλεψαν 6 smart τηλεοράσεις (φώτο)

Την κλοπή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας στη διάρκεια των εορτών της πρωτοχρονιάς κατήγγειλε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Στέφανος Τσιούνης. Μάλιστα ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο για να πάρει αποτυπώματα και να καταγράψει το συμβάν. 6 smart τηλεοράσεις και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή ήταν η λεία των λιστών που αναζητούνται.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Τσιούνης αλλά και τις φωτογραφίες από τις αίθουσες πριν και μετά την κλοπή:

Σας ενημερώνουμε, ότι χθες στις 9:30΄πμ, ανέφερε η καθαρίστρια του σχολείου, ότι έγινε κλοπή από αγνώστους στο 6ο ΔΣ Αλεξάνδρειας. Ενημερώθηκε προσωπικά ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ο Δ/ντής ΠΕ Ημαθίας, ο Πρόεδρος της ΣΕΠΕ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για το συμβάν. Στο χώρο του σχολείου προσήλθαν άμεσα αστυνομικοί της ασφάλειας και η σήμανση για καταγραφή και συλλογή αποτυπωμάτων.

Από τον έλεγχο που έγινε στις αίθουσες και σε αντιπαραβολή με το Βιβλίο Υλικού του σχολείου διαπιστώθηκε, ότι εκλάπησαν τα παρακάτω:

6 Smart τηλεοράσεις LG 32΄΄ (δωρεά από τα ΕΛ.ΠΕ. στις 10/02/2016)

1 οθόνη Η/Υ (αγορά από τη ΣΕ )

Ο Δ/τής του σχολείου κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της εισόδου του σχολείου, με τη συνδρομή της ΣΕΠΕ Αλεξάνδρειας.

Εκφράζοντας δίκαιη αγανάκτηση και μεγάλο θυμό για το ανωτέρω περιστατικό, αναλογιζόμαστε αν στη κατάντια που έχει φτάσει η κοινωνία μας – (να λεηλατούνται τα σχολεία μας) – αξίζει να γίνονται επαίτες οι Δ/ντές των σχολείων για δωρεές ή χορηγίες που σκοπό έχουν να καλύψουν αδυναμίες και ανεπάρκειες του κράτους.  

Ο Δ/ντής του Σχολείου

Τσιούνης Στέφανος

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

5 Comments

  • Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμυδισ.?2-6 σχολειο δεν ειναι εκει?ε τι περιμενατε να γινει…αφου εμεις εδω απο το δρομο της κατερινης και κατω ειμαστε αλλος κοσμος…αβατο..κλεβουν ρημαζουν,καινε,και πολλα αλλα που ολοι τα γνωριζουν οπως φυσικα και η αστυνομια αλκα δεν πειραζει…γιατι βλεπετε εδω ολοι μαζι ριχνουν την ψηφο και μετρανε ΑΥΤΟΙ παραπανω απο μας γιστι περασανε το μυνημα της δηθεν μειονοτητας κσι της δηθεν κλαψας… Ιοποιος καταλαβε καταλαβε…οποιος δεν καταλαβε ας ρωτησει λιγο να μαθει τι γινετε κσθε βραδυ απο την πλατεια παπαντωνη και κατω…περαστη σας

    • Kai giati re file den to les esu ksekathara

  • Πολύ καλά τα λέει ο κος Αντρέας από πάνω. Όλοι μαντεύουμε ότι οι διαρρήκτες δεν είναι άσχετοι με το μαθητικό δυναμικό του σχολείου και την γνωστή ομάδα «ευπαθών» από την οποία εν μέρει προέρχεται, που έχει αποθρασυνθεί λόγω ατιμωρησίας. Είχαν δε προφανώς εσωτερική πληροφόρηση για το γεγονός της δωρεάς των νέων τηλεοράσεων οι δράστες. Να ξέρουν όμως ότι τα κλεμμένα είναι ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα.

  • ΕΛΕΎΘΕΡΟΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ ΑΠΌ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΣΧΌΛΙΌ.ΓΙΑΤΗ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΒΑΡΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΌΧΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΈΤΕ ΕΝ ΜΕΡΗ….

    • Δεν έγραψα τίποτε βαρύ. Μου δίνεται η εντύπωση ότι οι διαρρήκτες δεν «άνοιξαν» τυχαία το 6ο Δημοτικό, κάτι ήξεραν. Η Αστυνομία λοιπόν ας αναζητήσει τα κλοπιμαία στα χέρια αυτών που μπορεί να ήξεραν. Βλέπετε κε Αντώνη, είναι αυτονόητο ότι τα περισσότερα παιδιά είπαν στους γονείς και τ’ αδέρφια τους για το νέο απόκτημα. Οι σωστοί απλώς χαίρονται. Κάποιοι άλλοι, απ’ το γνωστό νταμάρι, μόλις μάθουν κάτι τέτοιο, σχεδιάζουν την επόμενη «δουλειά». Ελπίζω να ήταν αρκούντως διευκρινιστική η απάντησή μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *