ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ posted by

Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – τι αναφέρει η ίδια

Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων επιτέθηκε σε γυναίκα στην Αλεξάνδρεια – τι αναφέρει η ίδια

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη πριν φύγει το 2017 στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου στο πάρκο του Δημ. Πρόιου στην πόλη μας ένας Παλαιστίνιος από το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων άρχισε να ακολουθεί νεαρή γυναίκα από την Αλεξάνδρεια η οποία έκανε βόλτα τον σκύλο της. Σε παράλληλο στενό, απέναντι από το 1ο Γυμνάσιο την έπιασε και έκανε άσεμνη χειρονομίας εις βάρος της. Η ίδια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και αντέδρασε σπρώχνοντάς τον αλλά και καλώντας την αστυνομία η οποία άμεσα ακινητοποίησε τον δράστη.

Η ίδια κοινοποίησε το περιστατικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε:

Χθες στις 9.30 το βραδυ, εβγαλα τον σκυλο μου βολτα. Αλλοδαπος, παλαιστίνιος οπως αποδειχτηκε στη συνεχεια απο τη δομη φιλοξενειας προσφυγων εδω στην Αλεξανδρεια με ακολουθησε, με επιασε κ εκανε ασεμνη χειρονομια εις βαρος μου….του δωσα μια κ βρεθηκε απεναντι ενω μου μιλουσε ειρωνικα στη γλωσσα του κ εκανε ασεμνες χειρονομιες με το στομα κ τα χερια του.

Φωναζα κι εκεινος απομακρυνοταν αδιαφορος μ αργο βημα ενω εκανε μορφασμους σαν να μην εγινε τπτ! Τον πηρα στο κατωπι και καλεσα την αστυνομια. Μολις ειδε οτι ημουν πισω του γυρισε κι ερχοταν προς το μερος μου.

Ηρθε τοτε η αστυνομια κ εκεινος αρχισε ν τρεχει αλλα οι αστυνομικοι τον ακινητοποιησαν. Κατεθεσα μηνυση γιατι αυριο θα ηταν καποια αλλη στη θεση μου η καποιο παιδι κ ισως με ασχημες συνεπειες….

Δωδεκαμηνη φυλακιση εξαγορασιμη με τριετης αναστολη η αποφαση….Ζουγκλα γιναμε σ αυτο το κρατος που καταρρεει κ σε λιγο δν θ μπορουμε ν κανουμε βημα απο τα σπιτια μας….Ελεος!

Κοινοποιω το περιστατικο για ν δοθει περισσοτερη προσοχη στην κυκλοφορια τις βραδυνες ωρες…Προσοχη στα παιδια μας! Δν ζουμε πια σε χωριο….Αθηνα γιναμε!

34 Comments

  • μπραβο που ειχες το θαρρος να το καταθεσεις.χρειαζετε πολυ προσοχη.

  • arxika oi anthropoi einai Syrioi. To gegonos episis oti exelave kai eironia se mia glossa pou den milaei einai asteio. Einai o logos tis apenanti se enan toixo, oute kan xeroume ti sunevi. Auto den einai eidisi, an mi ti allo kindinevei na ginei ratsistiki propaganda, kathos tetoio ladi xreiazontai oi ratsistes tis polis na arxisoun pali na isodunamoun Prosfugas=viastis/dolofonos

    • Εσύ Κύριε η κυρία μου κάτσε να σου την στεισουν σε καμία γωνία θα δούμε μετά αν δεν δοξασεις τον Αλλάχ.. πρώτα από όλα έχουν διαφορετικοί κουλτούρα ήθη και έθιμα.. Και διαφορετικοί αντίληψη προς της γυναίκες..τι δεν καταλαβενεις?? Έχουν εξαπλωθεί σε όλοι την Ευρώπη και δεν συγχωνευτικαν με κανένα λαο… η άνθρωποι είναι Μογγολία δεν θα συμβιβαστούν Πότε με τους κανόνες μας και της θρησκείες μας. Με απλά λόγια κόψε τα ναρκωτικά και κοίτα την αλήθεια.

    • gd, Η σεξουαλική παρενόχληση δεν έχει εθνικότητα, όπως επίσης αν κάποιος σου μιλάει ειρωνικά ή χυδαία το καταλαβαίνεις σε όποια γλώσσα και να είναι, όπως επίσης είναι ρατσισμός το να υπερασπίζεσαι έναν ΚΑΤΑΔΙΚΟ με δωδεκάμηνη φυλάκιση επειδή έχει το μοναδικό προνόμιο να είναι πρόσφυγας. Αναθεώρησε λίγο τις δήθεν προοδευτικές απόψεις σου διότι κανένας πρόσφυγας δεν δικαιούται το ακαταλόγιστο, όπως επίσης άλλαξε και τον τρόπο γραφής σου γιατί μας πονάνε τα μάτια…

    • Πήδα τώρα στον Αλιάκμονα

    • Έτσι ακριβως

    • akrivos auto apoduknuetai: lathraios=viasths. gia to dolofonos to apeuxomai alla peristatika polla

    • Εύχομαι μόνο μην τύχη στην μάνα σου στην αδερφή σου η στην κόρη σου και μετά μήλα για ρατσιστές και προπαγάνδα φίλε πρόβλημα δεν έχει κανείς με αυτούς αυτοί έχουν με εμάς όπως εγώ σέβομαι το ξένο κράτος που ζω έτσι πρέπει να σέβονται και αυτοί την Ελλάδα και τους πολίτες τους

  • Ήρθε η ώρα να πέσουν κεφάλια

  • Καλά να σας κάνουν.. Τους βάλατε και σε σχολεία και δεν ξεσηκώθηκε κανένας.. αναμμένο ήταν να γίνει αυτό.. Και δεν είδατε τίποτα ακόμη. Σήμερα είναι η κοπέλα αύριο θα είναι η κόρη και η αδερφή σας.

  • Τους μαζέψατε εδώ και τι νομίζατε πως θα κάνουν θα χτυπανε φραπέ ή θα το ρίξουν στο πλέξιμο
    Ποια θα είναι η τυχερή? Αν δεν γίνει κάτι σοβαρό δεν θα αντιδράσει κανείς, πιθανόν αυτός να είχε βάλει στο μάτι το σκύλο, προσοχή στους τετράποδους φίλους μας!!! Αυτός θα ξανά χτυπήσει δεν είναι κάτι που θεραπεύεται και να εκτονωθεί μετά από λίγες ώρες πάλι θα ψάχνει το επόμενο θύμα.

    • Χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μπράβο ρε φίλε με έκανες και γέλασα χαχαχαχχαχαχαχ

  • αντε να σε παει καλα η χρονια αν σε ορμαν συριοι η παλαιστινιοι κερδισες το τζακ ποτ
    υγ ο σκυλος τι ρολο επαιζε μαμ κακα και νανι ? α βρε ουστ !! παρε ενα ροτβαιλερ ενα ντοπερμαν ενα κανε κoρσο 1,2 gti oπως λεμε οπελ κορσα
    υγ 2 τελος καλο ολα καλα αντε και καλη χρονια

  • 29 Δεκεμβρη η επιθεση. 4 Γεναρη η δημοσιευση. Σε αλλα γεγονοτα η δημοσιγραφικη καλυψη γινεται σχεδον αμεσα. Ελπιζω να ειναι τυχαιο το γεγονος, διαφορετικα αν η καθυστερηση οφειλεται σε αλλου λογους, ειναι πιο σοβαρο από αυτη καθ’εαυτη την επιθεση.

  • Η υπόθεση δικαστική άμεσα κ ξέρουμε κ την απόφαση? Σε μια ημέρα όλα αυτά? Ρε που τα λέτε αυτά…. Πιάσε μια σακούλα μανδάμ

  • ESY “gd” SYRIZAIE, DEN SE EYXOMAI NA SOY TYXH AYTO STHN GYNAIKA SOY ‘H STHN KORH SOY. GIATI META ALLA 8A LES. OPOS TO 8ETEIS, NAI EIMAI RITSISTHS KAI DEN TOYS 8ELO STHN PATRIDA MOY. ASXETA POY O SYRIZA EXEI SKOPO NA TOYS KANEI ELLHNES KAI TOYS DINEI EPIDOMATA. “ME ELLHNIKA EYRO”.

  • Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι, δεν τράκαρε και κανένας για να έρθουν πιο γρήγορα και από την αστυνομία και ενώ εσύ είσαι μεσ τα νεύρα και την στεναχώρια να έχεις και κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σου βγάζει φωτογραφίες το αυτοκίνητο…

    • Εσύ αυτό κατάλαβες; Πήγαινε να τελειώσεις το δημοτικό και μετά μπες και γράψε. Που μου θες και internet, τενεκέ!

  • Καλα να παθετε.σε λιγο κ στα δημοτικα κ γυμναδια σας.ειστε ρατσιστες που δεν γουσταρετε βιασμους.οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολιτισμενοι.

  • Για να καταλαβω, το ρεπορταζ βασιζεται σε κατι που εγραψε μια κοπελα στο fb?

    • εσύ file μου,αν ήσουν γυναικα..θα είχες οργασμό μια μέρα μετά το sex. δεν διάβασες ότι πήγε αστυνομία,καταδικάστηκε κτλ?

    • δεν διαβαζεις οτι τον επιασε η αστυνομια

    • Και εσυ αν εβλεπες αστυνομια και αρχιζες να τρεχεις, θα σε επιανε! Και οπως προειπαν: σε μια μερα δικη και αποφαση;;; Στην ελλαδα συμβαινουν αυτα;; Μια χαρα επισκεψιμοτητα εδωσε το αρθρο!

  • Τελικά υπάρχουν πολλοί καθυστερημένοι! Άλλος μιλάει για fb, άλλος για τροχαίο και λίγοι βλέπουν την ουσία ότι τά παιδιά μας φοβόμαστε να τα αφήσουμε να περπατήσουν ή να παίξουν στο Γιδά. Δεν ήμασταν έτσι πριν λίγα χρόνια

  • Αν ήταν των πολιτικών μας κόρη θα γινόταν τίποτα λέτε??

  • Ουστ ρε καθικια από τις καρέκλες σας

  • Απογοητευση οταν τους καλοδεχτηκαμε και τους ταιζουμε με το παραπανω επομενο ειναι να ανεβουν οι ορεξεις τους…καλοδεχουμενοι εαν ζουσαν μονο μεσα στην δικη τους κοινοτητα με τα εθιμα τους και τις γυναικες τους…ετσι θα ηταν σωστο εαν δεν τους αρεσει ας μετοικισουν σε αλλη χωρα…

  • Η αλήθεια είναι μία.
    Ότι ανωμαλία και να κάνουν έχουν την ευλογία του Αλλάχ τους. Έτσι το αντλαμβάνονται. Θεού επιτρέποντος λένε. Η ορέξεις του κάθε ανώμαλου γίνονται θέλημα Αλλάχ. Τι δεν καταλαβαίνετε;
    Άξιος ο μισθός των δασκάλων τους.

  • Φυσικό και επόμενο.Και όσο δεν αντιδράμε συνΈλληνες θα δούμε πολύ χειρότερα…Αντί να τον απελάσουν που δεν σέβεται την φιλοξενία μας το ευχαριστώ είναι να προσπαθεί να βιάσει τα παιδιά μας.του ρίξανε 12μηνη με ΑΝΑΣΤΟΛΗ που με την έφεση θα αθωωθεί κιόλας.Μη σας φανεί παράξενο αν η δύστυχη κοπέλα που εξαιτείας της κρατικής ανευθυνότητας που μας έκανε ζούγκλα έπεσε θύμα από επενδυτή βρεθεί και κατηγορούμενη στο τέλος.

  • Πρέπει μετά από αυτό που έγινε να ξεσηκωθούμε και να τους διώξουμε όλους γιατί αυτή ήταν η αρχή.(Ξεσηκωθειτε)

  • Στο ρεπορτάζ δεν είδα καμιά αναφορά από το ΤΑ Αλεξάνδρειας, κάποια ανακοίνωση ή επιβεβαίωση του συμβάντος…Γιατί?? Δεν ρωτήθηκε από τον ρεπόρτερ σας?? Επίσης, απαντώντας στον σχολιαστή πιο πάνω που αναφέρει ότι στο 722 είναι μόνο Σύριοι, τον ενημερώνω πως τώρα τελευταία έχουν έρθει νεαρής ηλικίας Παλαιστίνιοι οι οποίοι είναι αντιδραστικοί, όσον αφορά όμως το να εμβολιαστούν ή να εξεταστούν από κλιμάκιο γιατρών..Επίσης για όσους λένε για την δικαστική απόφαση, εφ όσον τον έπιασαν, πήγε αυτόφωρο και είναι λογικό να έχει καταδικαστεί.Όσο για τον άλλο σχολιαστή που κάνει αναφορά στον σκύλο, έχω να του πω πως οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε σκυλιά, μόνο οι Κινέζοι κλπ..
    Ας ελπίσουμε ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό, θα πρέπει να δείξουμε την ανάλογη ψυχραιμία και να μην τσουβαλιάζουμε τους πάντες.

    • auto να το πεις στις γυναίκες file (ψυχραιμία),όταν θα τις κυνηγάνε αύριο πάλι. μας έμαθαν να μην αντιδράμε,να είμαστε ψύχραιμοι. k αυτούς που εκτελούσε ο ISIS ,ψύχραιμοι ήταν. τους θυμάσαι?

    • αν ηταν η γυναικα σου η αδερφη σου δεν νομιζω να τα εγραφες αυτα.

  • Τα χειρότερα έρχονται αμα ήταν καλοί θα κάθονταν στην πατρίδα τους, εκει τους παίρνουν το κεφάλι εδώ βρήκαν και ακονίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *