ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Ποσειδώνας Βέροιας 1-3: Ήττα αλλά πολλές υποσχέσεις για το μέλλον (φώτο-δηλώσεις)

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας – Ποσειδώνας Βέροιας 1-3: Ήττα αλλά πολλές υποσχέσεις για το μέλλον (φώτο-δηλώσεις)

Αν και αγωνίστηκαν απέναντι σε αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας, οι παγκορασίδες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας «κοίταξαν στα ματιά» την ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας και μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από την ήττα με 1-3 σετ που γνώρισαν.

Σαφώς και η νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας όμως κρίνεται δίκαιη.

Το πρώτο σετ για τα κορίτσια του ΓΑΣ κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο οποίο επικράτησε ο Ποσειδώνας με 25-27. Στο δεύτερο σετ οι αθλήτριες της πόλης μας ανέκαμψαν και κέρδισαν με 25-20. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα έπαιξε το τρίτο σετ όπου οι φιλοξενούμενη ομάδα με κύρια χαρακτηριστικά την ψυχραιμία και την εμπειρία επικράτησαν με 21-25. Το τελευταίο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τα κορίτσια του ΓΑΣ να μην έχουν την ψυχολογία να γυρίσουν το παιχνίδι και να χάνουν με 11-25.

Για τον ΓΑΣ αγωνίστηκαν: Παπαδημα Νασια, Παύλου Πέρσα, Παυλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Χούχα Σοφία, Παπαδόπουλου Μαρία, Μυλωνά Κλειώ, Γρηγορακη Ιωάννα, Γκιζαρη Στελλα, Εφη Παπαεμμανουηλ, Φωτιαδου Κωνσταντινα. 

Δείτε τις δηλώσεις της υπεύθυνης των παγκορασίδων Δήμητρας Χατζοπούλου και της αθλήτριας Αλεξάνδρας Παπαζήση καθώς και φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Χορηγός: 

ΒΙΝΤΕΟ: 

ΦΩΤΟ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Μπράβο στα κορίτσια που αγωνίστηκαν χωρίς καμιά αλλαγή και αν έγινε έγινε για δυο λεπτά το πολύ. Συγχαρητήρια και στα κορίτσια του πάγκου που κάθονται ελπίζοντας πως η προπονήτρια τους θα τους βάλει να αγωνιστούν. Να δείξουνε και αυτές τις ικανότητες τους. Μάταια όμως. Τέσσερα σετ δεν βγαίνουν ούτε από επαγγελματίες όχι από 13-14χρονων παιδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up