Kindle Fire Coupon Kindle Fire Coupon 2012 Kindle DX Coupon 2012 Kindle Fire 2 Coupon Amazon Coupon Codes 2012 Kindle DX Coupon PlayStation Vita Coupon kindle touch coupon amazon coupon code kindle dx coupon kindle touch discount coupon kindle touch coupon 2012 logitech g27 coupon 2012 amazon discount codes
exarxopoulos

Κάντε κλικ στην εικόνα για να διαβάσετε το νέο φυλλάδιο από τα Σούπερ Μάρκετ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ από 27/06/2013 έως 26/07/2014goelectric

Πατήστε στην εικόνα για να μεταφερθείτε στο www.tsiapanitis-bazaar.grgoelectric

Τελευταία βδομάδα πριν τον νέο υποψήφιο δήμαρχο Αλεξάνδρειας!

13

question (3)Περιμένοντας το σαββατοκύριακο και πάντα σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες δεν επιβεβαιώνονται πάντα, διανύουμε την τελευταία εβδομάδα με τη μοναδική υποψηφιότητα για τον δήμο Αλεξάνδρειας αυτήν του νυν δημάρχου Φώτη Δημητριάδη.

Μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή μέχρι το επόμενο Σάββατο αναμένεται να ανακοινωθεί μία υποψηφιότητα για την διεκδίκηση του δήμου της Αλεξάνδρειας.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν!

ΥΓ: Στα σχόλια μπορείτε να αναφέρετε, χωρίς προσβολές, τα πρόσωπα που θεωρείτε ότι θα διεκδικήσουν τον δήμο. 

13 Responses

 1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  χωρίς να τον ξέρω καν τον άνθρωπο προτείνω τον Τάκη (που έχει την RAM εαν δεν κάνω λάθος).
  Οι τοποθετήσεις του στα διάφορα τοπικά μέσα (όπως και στο δικό σας) έιναι απολύτος εύστοχες.
  Μακάρι να βάλει και κάποιος που έχει δουλέψει υποψήφιος.

 2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  δηλαδη Νικο αυτοπροτάσεσε?

  • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

   Εάν εννοείς ότι το προηγούμενο σχόλιο είναι δικό μου, πρέπει να μάθεις να έχεις το θάρρος της γνώμης επώνυμα και όχι κρυμμένος από την ανωνυμία του «αυθόρμητου» σχολιαστή. Ουδέποτε ενδιαφέρθηκα για τον Δημαρχιακό θώκο, πιστεύω πως μπορώ να προσφέρω στην οικογένεια μου, στους συνανθρώπους μου και στην κοινωνία που ζω, πολλά περισσότερα μακρυά από την κάθε μορφής εξουσία, παρά από θεσμούς που δυστυχώς αποδείχθηκαν εκκολαπτήρια διαφθοράς. Πέραν όλων των παραπάνω σαφώς δεν θεωρώ τον εαυτό μου, τον καταλληλότερο άνθρωπο, για τη θέση του Δημάρχου. Εάν πίστευα στον θεσμό και θεωρούσα τον εαυτό κατάλληλο για τη θέση, θα το εξέφραζα αμέσως και χωρίς αναμονή πολιτικών ζυμώσεων και συγκλήσεων.
   Νίκος Τάκης

  • Ο/Η Ανώνυμος λέει:

   Ενας απλός πολίτης του τόπου είμαι φίλε και χωρίς να ξέρω προσωπικά τον εν λόγω κ.Τάκη τον προτεινα εγώ. Ενας απλός ανώνυμος πολίτης όπως και εσύ. Ευχαριστώ.
   Το σχόλιο μου είναι το 22 Νοεμβρίου 2013 στις 21:07

 3. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  MASTRODIMOS ME KLEISTA MATIA!

 4. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  προτεινω τον Χρηστάρα! μεταξύ σοβαρού και αστείου σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο τους προηγούμενους

 5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Βλέπω ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους δημότες για τον επόμενο δήμαρχο.!!!!!!
  Το θέμα δεν είναι αν είναι καλύτερος ο επόμενος από τον προηγούμενο, αλλά να ασχοληθεί για τον έρημο αυτό δήμο και τους δημότες του.
  Έως τώρα βλέπω ότι κατακρίνετε τους προηγούμενους, όμως ψηφίζετε ξανά και ξάνά τα ίδια πρόσωπα που συνεργάζονται με τον εκάστοτε δήμαρχο με αποτέλεσμα τα ίδια και τα ίδια.
  φροντίστε οι ψηφοφόροι να ψηφίσετε με τα σωστά έργα του κάθε δημάρχου και δημοτικού συμβούλου και όχι με το κομματικό ή άλλο συμφέρον γιατί εσείς θα κλαίτε.

  Ένας κάτοικος του δήμου αλλά ψηφοφόρος σε άλλο δήμο.

 6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  προτείνω τον Σωτήρη Γατόπουλο.

 7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  Κάποιος υποψήφιος πάντως , πήγε στο Άγιο Όρος για να πάρει πρώτα από κει την ευλογία και μετά να δηλώσει την υποψηφιότητά του. Αύριο-μεθαύριο επιστρέφει και αναμένονται εξελίξεις!!!Ευλογείτε!!!!

 8. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

  προβλεπω τα εξεις: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ. Ο ΣΑΚΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ . ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΗΜΑ. ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΚΚΕ & ΣΥΡΙΖΑ)ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΛΑΦΡΩς ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥς ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ .ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥς ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

© 2013 Alexandreia-Gidas. All rights reserved.
Powered by xnoble
Developed by dev-E.D.O.M.
UA-34050465-1