Ο χρόνος κυλά αντίστροφα στο «Κρεοπωλείο ΤΑΜΠΑΚΗΣ» στο Βρυσάκι!


timrΚαι καθώς οι γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς πλησιάζουν…. ένα γευστικό πέπλο μυστηρίου καλύπτει το "Kρεοπωλείο ΤΑΜΠΑΚΗΣ" στο Βρυσάκι, με σκοπό να σας ταξιδέψει φέτος σε νέες διαδρομές που θα σας μαγέψουν γεύοντάς τες και θα ξεχωρίσουν στολίζοντας το γιορτινό σας τραπέζι….

Όπως ο Αη Βασίλης και οι πιστοί βοηθοί του, με αφοσίωση και αγάπη προετοιμάζουν πυρετωδώς το χριστουγεννιάτικο πνεύμα, για να το μοιράσουν απλόχερα τις γιορτινές μέρες…..

Έτσι και το "Κρεοπωλείο ΤΑΜΠΑΚΗΣ" με τη σειρά του δημιουργεί, γευστικές μπουκιές ως δωράκι για τον ουρανίσκο σας με όλη την φροντίδα, την διάθεση και την αγάπη του για το καλό φαγητό.

Στόχος του "Κρεοπωλείου ΤΑΜΠΑΚΗΣ" φέτος, όχι μόνο να καλύψει τις ανάγκες σας παρέχοντας τα καλύτερα κρέατα για εσάς και τις οικογένειες σας, αλλά να σας χαρίσει χαμόγελα χαράς, απόλαυσης και θαυμασμού από τους καλεσμένους σας….οι οποίοι για άλλη μια φορά θα σας συγχαρούν για τις μαγειρικές σας ικανότητες.

 Το ΄΄Κρεοπωλείο ΤΑΜΠΑΚΗΣ΄΄, το κρεοπωλείο του χωριού σας, της γειτονιάς σας, της οικογένειας σας χτισμένο με σεβασμό και αγάπη προς τον χωριανό, γείτονα, συγγενή που θα το εμπιστευθεί για την διατροφή του, σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας και σας εύχεται Καλές Γιορτές με γευστικές εκπλήξεις και όχι μόνο!!!

Επισκεφθείτε την σελίδα του κρεοπωλείου στο facebook: κλικ ΕΔΩ

Και…..Σας περιμένει στο κατάστημα  από την Παρασκευή 16  Δεκεμβρίου 2016 , για μια αποκλειστική ξενάγηση στις νέες γιορτινές γεύσεις που θα κάνουν το τραπέζι σας αξεπέραστο!!!

Κρεοπωλειο ΤΑΜΠΑΚΗΣ

Βρυσάκι Αλεξάνδρειας

Τηλέφωνο: 2333502827-6944025581