Νικηφόρος Μπελαγιάννης: Ένας προπονητής-γυμναστής κόσμημα στην Αλεξάνδρεια


nikiΟ αρχηγός της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και κατά γενική ομολογία ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας φέτος, Βαγγέλης Αβραμόπουλος ανέβασε πριν από λίγο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook (κλικ ΕΔΩ) φωτογραφία με τον γυμναστή της Α.Ε. Αλεξάνδρειας Νικηφόρο Μπελαγιάννη με σχόλιο "Ένας απο τους καλύτερους γυμναστές που εχω συνεργαστεί!!!"

O Μπελαγιάννης είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στον Κλασσικό Αθλητισμό. Κάτοχος Μaster από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τομέα της Κινησιολογίας με εξειδίκευση στη Βιομηχανική της Κίνησης. Είναι υπεύθυνος προετοιμασίας αθλητών στο τομέα της φυσικής κατάστασης. 

Τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τον πρωταθλητή Ελλάδος Νίκο Τουλίκα ο οποίος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή του Νικηφόρο Μπελαγιάννη ενώ τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους φαίνεται στις επιτυχίες του Νικόλα. 

Ο Μπελαγιάννης αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα ως προπονητής και γυμναστής σε ομάδες στίβου, μπάσκετ και ποδοσφαίρου  της περιοχής μας. Είναι ανερχόμενος και το όνομά του θα μας απασχολήσει πολλές φορές θετικά στο μέλλον. 

toulikas