Νεόκαστρο – Λουτρός 2-1: Πήρε το ντέρμπι ο Αχιλλέας (γκολ-φώτο-βίντεο)


loutro1Με νικήτρια την ομάδα του Νεοκάστρου ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στην Β΄ Ερασιτεχνική κατηγορία ανάμεσα στον τοπικό Αχιλλέα που υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό Λουτρού. 

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με γκολ που πέτυχε στο 59΄ ο Μηλιώτης με κεφαλιά και ο ίδιος στο 61΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Μαλούτας σε ανατροπή του Ανδρίτσου από τον Μουλόπουλο.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 82΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πολυζόπουλου, πέναλτι που κέρδισε ο Δ. Αναστασόπουλος του Ε. σε ανατροπή του Ματράκα. 

Ο Λουτρός από το 47΄ αγωνίστηκε με έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο ύστερα από την αποβολή του Δ. Τζιλόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα, σφύριγμα για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι φιλοξενούμενοι. 

Αχιλλέας Νεοκάστρου: Ασλανίδης, Κατσαντώνης (80΄ Λουκανόπουλος), Παρσόπουλος, Ματράκας, Γατόπουλος, Μηλιώτης, Κίτσα (90΄ Πεχλιβανίδης), Μπαρτζώκας, Τσιώμος (89΄ Κλιματσάκης), Ανδρίτσος, Τοπαλίδης. 

Ολυμπιακός Λουτρού: Γκατζούφας, Χατζόπουλος, Δ. Αναστασόπουλος του Α., Μουλόπουλος, Πολυζόπουλος, Συρόπουλος, Δ. Αναστασόπουλος του Ε., Μουσενίκας (70΄ Αργιαντόπουλος), Αντ. Τριανταφυλλόπουλος, Παπαδόπουλος (77΄ Γ. Τριανταφυλλόπουλος), Δ. Τζιλόπουλος. 

Δείτε εικόνες και βίντεο: 

ΒΙΝΤΕΟ:

ΦΩΤΟ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Φώτο-Βίντεο: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΙΣΚΟΣ