Όλο και περισσότεροι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας και όλης της Ελλάδας προτιμούν τα υβρίδια καλαμποκιού KWS (φώτο)


kws1H εταιρία Agrimore AE , αποκλειστική αντιπρόσωπος της Γερμανικής πολυεθνικής εταιρίας KWS, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει τα νέας τεχνολογίας υβρίδια καλαμποκιού της KWS, η οποία εδώ και 160 τουλάχιστον χρόνια, δημιουργεί ποικιλίες και υβρίδια για πολλά καλλιεργούμενα είδη όπως Σιτηρά, Ζαχαρότευτλα και Καλαμπόκια.

Ειδικότερα στα υβρίδια καλαμποκιού η KWS υπερέχει λόγω της νέας τεχνολογίας «Ρόκας Flex», με την οποία δημιουργούνται όλα τα υβρίδια της.

Έτσι όλο και περισσότεροι Έλληνες παραγωγοί απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αυτής με κύρια την όχι πολύ πυκνή σπορά και την χρήση λιγότερου σπόρου (μικρότερο κόστος/στρέμμα), μεγαλύτερες σε μήκος αλλά και σε αριθμό σειρών ρόκες, μικρότερες ανάγκες σε λίπασμα και νερό άρδευσης (σε σχέση με τις πυκνές σπορές) και πολύ μικρότερο ρίσκο «ανάμματος» του καλαμποκιού σε δύσκολες (θερμές και ξηρές) χρονιές.

Φυσικά όλα αυτά οδηγούν σε πολύ υψηλές αποδόσεις τόσο σε καρπό, όσο και σε ενσίρωμα, ανάλογα με το υβρίδιο που θα επιλέξετε.

Η Agrimore A.E., μετά από πολυετείς μελέτες, δοκιμές αλλά και πωλήσεις των υβριδίων της KWS σε όλη την ΗΜΑΘΙΑ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, προτείνει σε όλους τους καλλιεργητές καλαμποκιού τα νέας τεχνολογίας και σταθερά σε αποδόσεις υβρίδια της KWS, τα οποία ξεχωρίζουν φυσικά εκτός από τις πολύ υψηλές τους αποδόσεις και για την ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ καρπού (Κόκκινο χρώμα), η οποία πλέον απαιτεί απαραίτητο χαρακτηριστικό για την καλύτερη πώληση του παραγόμενου καλαμποκιού.

Αναζητείστε τα ήδη γνωστά υβρίδια μας (KALIMERAS, KALUMET, KERMESS), αλλά και τα νέα μας πολύ αποδοτικά σε ποιοτικό καρπό υβρίδια (KEFRANCOS και KEBEOS) στα καταστήματα γεωργικών εφοδίων της περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας. 

KWS ….εμείς πάμε γρήγορα μπροστά ….έλα μαζί μας !!

Δείτε εικόνες με όλες τις πληροφορίες της εταιρίας αλλά και τις παραγωγές των αγροτών στον δήμο της Αλεξάνδρειας, στην Ημαθία γενικότερα και σε όλη την Ελλάδα στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί: