ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ: Ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ακοής λειτουργεί στην Αλεξάνδρεια! (φώτο)


spyrΤο Κέντρο Ακοής Σπυριδωνίδης δραστηριοποιείται στην αποκατάσταση της ακοής μέσω ακουστικών βαρηκοΐας.

Η εμπειρία και οι γνώσεις του ακοοπροθετιστή Μιχάλη Σπυριδωνίδη, συμβάλλουν στην επιτυχημένη εφαρμογή ψηφιακών ακουστικών βοηθημάτων τελευταίας τεχνολογίας.

Στο κέντρο μας χρησιμοποιείται κατ’ αποκλειστικότητα η μέθοδος αποκατάστασης ακοής New Hearing και παρέχεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ακοής τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά για 7 συναπτά έτη στα Γιαννιτσά (Χατζηδημητρίου 45) και από το 2016 και στην Αλεξάνδρεια (Βετσοπούλου 82).

Στο Κέντρο μας πραγματοποιείται αξιολόγηση ακοής από εξειδικευμένα μηχανήματα και η σωστή επιλογή ακουστικού με επιστημονικά κριτήρια, γίνεται με βάση τον τύπο και το βαθμό απώλειας ακοής, προσφέροντας έτσι εγγύηση αποτελέσματος και τη δυνατότητα ακοής μέσα από την πιο σύγχρονη τεχνολογία ακουστικών.

Το Κέντρο Ακοής Σπυριδωνίδης είναι ευαισθητοποιημένο ως προς τις ανάγκες των ανθρώπων με απώλεια ακοής, γι’ αυτό ασχολείται προσωπικά με τους ασθενείς και εγγυάται συνεχή υποστήριξη και εξυπηρέτηση καθ’ όλη τη διάρκεια της αποκατάστασης της ακοής τους και όχι μόνον κατά την εφαρμογή ακουστικών βοηθημάτων.

Ως Επίσημο Μέλος του Συλλόγου Ακοοπροθετιστών Ελλάδος (ΣΑΕ), το Κέντρο μας είναι πιστοποιημένο και αποτελεί συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ προμηθευτή υγείας

KΕΝΤΡΟ ΑΚΟΗΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ

Σπυριδωνίδης Μιχάλης

Βετσοπούλου 82, Αλεξάνδρεια

Τηλέφωνο: 2333023335