Γνωστό στέλεχος της Ν.Δ. στην Ημαθία υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας;


question1Η είδηση είναι τελευταίας στιγμής και είναι επιβεβαιωμένη ως προς το γεγονός των πιέσεων που δέχεται γνωστό και πετυχημένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στον νομό της Ημαθίας. 

Πρόκειται για τον πρώην βουλευτή Μιχάλη Χαλκίδη το όνομα του οποίου ακουγόταν το τελευταίο διάστημα πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο της Αλεξάνδρειας. 

Είναι η πρώτη φορά ίσως που ο ίδιος δεν αρνήθηκε και δεν διέψευσε το συγκεκριμένο γεγονός. Σε προφορική συζήτηση μας επιβεβαίωσε πως πραγματικά δέχεται πιέσεις των στελεχών της Ν.Δ. να είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Αλεξάνδρειας στις επόμενες εκλογές. 

Σε ερώτησή μας στον ίδιο σχετικά με τις προθέσεις του, αρκέστηκε στο να απαντήσει πως σύντομα θα έχουμε νέα. 

(30) Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Εύχομαι ολόψυχα να το αποφασίσει ο κ Χαλκίδης να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος για να γλυτώσουμε από τους σημερινούς εκπαιδευόμενους μάγους.

 2. Ανώνυμος

  Μακάρι να το αποφασίσει. Επί τέλους θα έχουμε ΔΗΜΑΡΧΟ!!!  Γιατί δεν μπορώ  να φανταστώ τον Χαλκίδη να σέρνεται από εξωθερμικά πρόσωπα, θα τους είχε πετάξει από το παράθυρο του Δημαρχείου. Περιττό να σας πω ότι θα είμαι και εγώ ένας από τους υποστηρικτές του και ας ανήκω σε διαφορετικό πολιτικό χώρο. Θέλουμε Δήμαρχο Π Α Ν Τ Ε Λ Ω Ν Α Τ  Ο .

 3. Ανώνυμος

  Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ & ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ & ΗΓΕΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ  ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ! 

 4. Ανώνυμος

  Τέτοια ευχάριστα νέα να ακούμε να χαμογελάμε,γιατί οι σημερινοί διοικούντες μας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα! Θέλουμε ανθρώπους σαν το Χαλκίδη και όχι ''γλάστρες''               Μιχάλη είμαστε μαζί σου & είμαστε πολλοί! Καλό Πάσχα σε όλους! 

 5. Ανώνυμος

  Ο χρόνος τους τελείωσε αν το αποφασίσει,και μην ξεχνάμε πως χωρίς τον Κ. Χαλκίδη ο Γκυρίνης όχι απλά δε θα μπορούσε να εκλεγεί Δήμαρχος αλλά ούτε σε όνειρο να το δει!  

 6. Ανώνυμος

  Έστω και αργά ο Μιχάλης κατάλαβε ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο.Τώρα  είναι   υποχρεωμένος να ακούσει τις προτροπές των δημοτών του Δήμου και να αποκαταστήσει την τάξη στα Δημοτικά δρώμενα. Και για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές του Δήμου. Διαφορετικά θα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα του Δήμου. Πέντε χαμένα χρόνια για το Δήμο μας είναι πολλά Μιχάλη.

 7. Ανώνυμος

  Διαβάζοντας την ανάρτηση σας αλλά και τα σχόλια των αναγνωστώ σας το συμπέρασμα μου είναι πως ο Γκυρίνης έχει ημερομηνία λήξεως όπως τα γαριδάκια.

 8. Ανώνυμος

  Επιτέλους να βρεθεί ένας άνθρωπος να λέει τα σύκα, σύκα και την σκάφη σκάφη. Έχει τη εμπειρία ως πρώην Δήμαρχος και Βουλευτής, έχει τις γνωριμίες που απατούνται, έχει τις γνώσεις που απαιτούνται, είναι καθηγητής φιλόλογος που σημάνει ξέρει να μιλά ελληνικά ξέρει ποιες πόρτες χρειάζεται να χτυπήσει στην Κεντρική Διοίκηση. Και πάντως δεν θα πάει στον Καρανίκα για να ζητά λύσεις για τα προβλήματα του Δήμου. Θα είναι ένας σπουδαίος Δήμαρχος και σίγουρα θα δώσει τα παπούτσια στο χέρι σε κάποια παράσιτα που κυκλοφορούν....., και έχουν μάλιστα και ρόλο πρωταγωνιστεί. 

 9. Ανώνυμος

  Εγώ θα γράψω με ποδοσφαιρικούς όρους. Σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου ό διαιτητής είναι ο άρχων του αγώνα. Συμβουλεύεται του επόπτες και την τελική απόφαση την έχει αυτός. Δεν επηρεάζεται  ούτε από τις φωνές των φιλάθλων, ούτε από τους παράγοντες, ούτε   από τον παρατηρητή, ούτε από τους μπάγκους των ποδοσφαιριστών. Στο τέλος βαθμολογείται, αν είναι σωστός συνεχίζει αν είναι ούφο τον κατατάσσουν να διευθύνει αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων μικρής σημασίας, και σιγά σιγά βρίσκεται στα αζήτητα. Έτσι και ο Δήμαρχος βαθμολογήθηκε τα πρώτα χρόνια τις θητείας του και η βαθμολογία που πήρε είναι ίδια με την βαθμολογία που πήρε και  η μελέτη από την Περιφέρεια , δηλαδή ΜΗΔΕΝ ( 0 )   

 10. Ανώνυμος

  Δεν ξαφνιάστηκα το περίμενα απλά τώρα ηρέμησα.  Μιχάλη περιττό να σου πω ότι πρέπει να με υπολογίζεις, έτσι για να σκάσουν οι εχθροί μας.( Ζ )   

 11. Ανώνυμος

  ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΗ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΔΕΝ ( 0 ) ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ! ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ! ΑΝΝΙΣΟΡΟΠΙΑ!? ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!? ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! Ο Κ. ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ! ΓΚΥΡΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

 12. Ανώνυμος

  Ο σπέρνων ανέμους θερίζει θύελλες. Αυτό έπαθε ο Δήμαρχος. Αρκετό καιρό πριν μου έλεγε κάποιος από τους ποιο στενούς του συνεργάτες κατά  την προεκλογική περίοδο – που τώρα δεν θέλει να τον δει  ούτε ζωγραφιστό – πως σε μια συζήτηση που είχε μαζί του λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και αφού του είχε επισημάνει αλαζονικές συμπεριφορές από μέρος του, ο Δήμαρχος του απήντησε πως δεν χρωστάει τίποτα και σε κανένα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Στην πορεία διαπιστώνω πόσο δίκαιο είχε ο πρώην συνεργάτης του. Τρία χρόνια κοντεύουν από την ανάληψη των καθηκόντων του και ενώ όλοι οι όμοροι Δήμοι έχουν να παρουσιάσουν σημαντικά έργα, στην Πόλη μας δεν μπήκε ούτε ένα πλακάκι!!! Πληρώνουμε μελέτες αλλά έργα γιοκ!! Πληρώνουμε ειδικούς συνεργάτες δήθεν για προγράμματα Ευρωπαϊκής  ένωσης αλλά έργα βλέπουμε να παίρνουν όχι ένα  αλλά πέντε μηδενικά!! Όποιος του μιλάει για τα λάθη του, και την παρεμβολή εξωθεσμικών παραγόντων τον καθιστά αμέσως εχθρό του. Με αυτά και πόσα άλλα αποδεικνύεται πως δεν ήταν άξιος τις επιλογής των πολιτών του Δήμου μας.   

 13. Ανώνυμος

  Γκυρίνη έχεις τελειώσει ήδη! Μακάρι ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ να αποφασίσει για αυτήν την υποψηφιότητα ( Νίκη περιπάτου θα έλεγα)............

 14. βορια συνορα

  τελικα ολοι τον χαλκιδη περιμεναν σε αυτη την πολη,ολα τα σχολια υπερ, λιγο περιεργο δεν ειναι ?

 15. Ανώνυμος

  εγω σαν ουδετερος να ρωτησω κατι.. ενταξει ο γκυρινης ειναι τελειωμενος παει αυτος.. ο χαλκιδης σε τι βοηθησε τον νομο ας μ απαντησει καποιος..? κ οχι μονο αυτος και οι υπολοιποι απο τα αλλα κοματα..? καντε μια γυρα στο νομο και δεστε ποσα εργοστασια κλεισαν ποσα χρηματα φαγωθηκαν στις ενωσεις και αν μπηκε ενας φυλακη.. λιγο νεο αιμα νεες ιδεες δεν ειναι κακο..

 16. Ανώνυμος

     Τα μεσονύχτια παπαγαλάκια φαίνεται πως είναι ζαλισμένα από την καθολική αναγνώριση του Μιχάλη Χαλκίδη και αφού δεν έχουν κάτι να του χρεώσουν άρχισαν να γράφουν π@π@@@@ς Ένα πράγμα χρεώνω στον Χαλκίδη, και αυτό είναι η εμμονή του το2014 να αγωνιστεί να βγάλει Δήμαρχο έναν άνθρωπο που δεν ήταν ούτε ψηφοφόρος του, αλλά πάνω  από όλα ήταν άσχετος και επιζήμιος για  το Δήμο. Τώρα ας διορθώσει το λάθος του, έχει υποχρεώσει να το πράξει.   

 17. Κ71

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΜΗΧΑΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Κ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΛΕΩΡΑΣΗ ,ΠΕΣΤΟ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΖΩ,ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΤΑΣΑΜΕ ,ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ.....

 18. Ανώνυμος

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΧΑΛΚΙΔΗ ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ)  ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ! ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕ! ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ! ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΙΣΩΣ ΛΑΘΟΣ ''ΠΟΡΤΕΣ'' ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝ ΚΑΤΑ ΚΛΕΙΔΙ ! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΤΑΣΟ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ! ΜΠΡΑΒΟ 

 19. Ανώνυμος

  ΑΡΧΟΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΧΕΣΑΙ!!ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ!!ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ!!!!

 20. Ανώνυμος

  Η αλεπού 100 & τα αλεπουδάκια 101 δε γίνεται! Αυτό δεν παίχτηκε ούτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας! Και τώρα πια στην Ελλάδα της κρίσης, ευκαιρίες ανάπτυξης δεν πρέπει να χάνονται! Φίλε μου Μιχάλη και εγώ μαζί σου! 

 21. Ανώνυμος

  ΧΑΛΚΙΔΗΣ VS ΓΚΥΡΙΝΗΣ ? ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ  <<<< ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  VS ΟΣΑΣΟΥΝΑ>>>> ΒΑΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο Κ.ΓΚΥΡΙΝΗΣ! 

 22. Ανώνυμος

  Θυμάμαι μια εικόνα που δεν πρόκειται να την ξεχάσω! Μέσα στο εκλογικό κέντρο του Παναγιώτη Γκυρίνη! Κάποιος του είπε συγχαρητήρια Δήμαρχε & είπε χαρακτηριστικά Παναγιώτη να με φωνάζετε, και σήμερα φωνάζεις Παναγιώτη & δε γυρίζει! Απλά ένας απογοητευμένος ψηφοφόρος σου! 

 23. (Β.Τ)

  Μία βόλτα από τα χωριά να κάνετε θα ακούσετε την απογοήτευση που επικρατεί για τους χειρισμούς Γκυρίνη! Παντού διατυμπανίζεται πως δε διοικεί ο ίδιος αλλά Άλλοι ή ΑΛΛΕΣ....Οι κατηγορίες βαριές πολύ, και οι χαρακτηρισμοί άνευ προηγουμένου! Άν σε αφήσει και ο Μέντορας σου (Χαλκίδης)  δε σε σώζει τίποτα Παναγιώτη! ( Β.Τ)

 24. Ανώνυμος

  ΜΕ ΧΑΛΚΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ - ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΜΑΣ. 

 25. Παναγιώτα

  Εμπρός για έναν δήμο με σωστούς θεσμούς, υπηρεσίες και ανθρώπους που έχουν όραμα. Οι μέχρι τώρα διοικούντες αδιαφορούσαν και αρέσκονταν σε βόλτες εικονικές για τα μάτια των πολιτών και ασχολούνταν με άλλα. Όμως οι καιροί απαιτούν  και επιβάλλουν πράξεις συνολικές. Υποστηρικτές προσώπων που έχουν μάθει να προσφέρουν, να φροντίζουν για το γενικό καλό και να χρησιμοποιούν τη δύναμή τους σε έργα, είμαστε όλοι εμείς. Εμπρός με δύναμη για έναν δήμο αξιοπρεπή!

 26. ΒΑΜΩΝ

  Μας αξίζει ό,τι χειρότερο υπάρχει στον κόσμο!!! Δεν μπορούμε δυστυχώς να ξεφύγουμε από τα γρανάζια της ανακύκλωσης!!!! Πάλι μνημονιακοί άνθρωποι θα κληθούν από άλλο πόστο να στηρίξουν και να προωθήσουν τα μνημόνια που έρχονται!!! Δέν υπάρχουν δυστυχώς άφθαρτοι με φρέσκες ιδέες!!! Πόσο δίκιο αναρωτιέμαι είχε ο Μητσοτάκης όταν έλεγε ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάμε γρήγορα!!!! Στην κυβέρνηση του Σαμαρά δεν ψήφισε κι ο Χαλκίδης το μνημόνιο, υποσχόμενος δια του Σαμαρά όπως κι ο Τσίπρας Ζάπεια και κατάργηση μνημονίων;;; Φάτε την ξανά τώρα, από άλλο πόστο. Ω τέμπορα, ω μόρες!!! Δεν πρόκειται να βάλουμε μυαλό με τίποτα!!! Ενα απέραντο φρενοκομείο!!!

 27. Ανώνυμος

  Όχι γνωστό στέλεχος και μάλιστα πετυχημένο ο κ. Χαλκίδης! Όσοι τον ξέρουν καλά γνωρίζουν ότι  ¨κόσμησε" με τ' όνομά του τη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό λέει πολλά.

 28. Ανώνυμος

  Ο  νηστικός  κομμάτια  ονειρεύεται .Δήμαρχο  έχουμε  αγαπητοί .  Με  διωγμένους  πελάτες  το  μαγαζί  δε  δουλεύει, αφήστε  τις  εξυπνάδες.  Ποιος  σοβαρός  άνθρωπος  ασχολείτε  τώρα   με  τον  κύριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.