Έσπασαν τα τηλέφωνα μετά το χτεσινό μας ρεπορτάζ για το νερό στα σχολεία


mosxoΈσπασαν τα τηλέφωνα μετά το ρεπορτάζ που κάναμε χτες σχετικά με τις κινήσεις των προέδρων των σχολικών επιτροπών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχου Κυτούδη και Δημήτρη Συρόπουλου σε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας Γιάννη Κιρκιλιαννίδη για το θέμα του νερού στα σχολεία (κλικ ΕΔΩ). 

Και δεν αναφερόμαστε σε εκείνους που αντέγραψαν ακόμα μία είδηση από το Αλεξάνδρεια-Γιδάς και ξεκίνησαν τα γνωστά τους "ρεπορτάζ" νιώθοντας πάλι αδικημένοι και ριγμένοι. 

Αναφερόμαστε σε ανθρώπους της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας που θεώρησαν πως "καπελώνονται" από Κυτούδη-Συρόπουλο-Κιρκιλιαννίδη επειδή έπραξαν το αυτονόητο. Ποιο ήταν αυτό; Αυτό που δεν έκανε η ΔΕΥΑ Αλ.

Να κοιτάξουν δηλαδή την υγεία των μαθητών και να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για να προστατέψουν την υγεία των παιδιών του δήμου Αλεξάνδρεια. Αν δεν το είχε σκεφτεί ο Κιρκιλιαννίδης σε συνεργασία με τους δύο προέδρους, τα σχολεία θα άνοιγαν τη Δευτέρα χωρίς να έχει λυθεί ακόμα το πρόβλημα του νερού που ταλαιπωρεί την πόλη τις τελευταίες ημέρες. 

Η σκέψη του Κυτούδη μάλιστα να ενημερώσει μέσω του Αλεξάνδρεια-Γιδάς μετά το τηλεφώνημα που του κάναμε και να τους ζητήσει να προμηθεύσουν τα παιδιά τους με ένα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού, οδήγησε τους ανθρώπους της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας να σκεφτούν το επίσης αυτονόητο, να προμηθεύσουν οι ίδιοι τα σχολεία με εμφιαλωμένα νερά.

Θα το κάνουν; Θα το δούμε τη Δευτέρα. 

(4) Σχόλια

  1. Θανασης

    Εδώ γελάμε γενικώς! Θέλετε δηλαδή να πείτε ότι ο οποιοσδήποτε Αντιπρόεδρος δημοτικής επιχείρησης είναι αμοιρος ευθυνών? σε καμία περίπτωση δεν είναι χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις. Και ειδικότερα ο Κιρκιλιανιδης ο οποίος έχει διατελέσει δημοτικος συμβουλος για πάρα πολλά χρόνια. Ας μας πείτε τι ακριβώς έκανε για να βελτιωθεί η ποιότητα και η επαρκεια του νερού στην Αλεξάνδρεια τόσα χρόνια? Τι έργα και υποδομές έχει προτείνει ο ίδιος?  Μηντρελαίνομαστε δηλαδή γιατί βρέθηκε κάποιος να κάνει το αυτονόητο. Άξιος συγχαρητήριων θα ήταν αυτός που θα έκανε διυλιστηριο νερου ή θα βρίσκε καλύτερες πηγές ύδρευσης.

  2. Ανώνυμος

    GJT Δηλαδή για να καταλάβουμε:ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ; ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΗΠΙΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.