Εμφιαλωμένα νερά στα σχολεία της Αλεξάνδρειας μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο – έκτακτη συνεδρίαση στο δημαρχείο


dimarxeio23Εκτάκτως συνεδρίασαν σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας μαζί με την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αλευρά ο οποίος είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ο κ. Αλευράς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας Μόσχο Κυτούδη ο οποίος συμφώνησε για την σοβαρότητα του θέματος αφού με την υγεία των παιδιών δεν παίζουμε. 

Ο κ. Αλευράς μιλώντας στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς θέλοντας να δώσει έμφαση στο θέμα, χρησιμοποίησε στίχο από τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου: "Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα". Ο Χρήστος Αλευράς στάθηκε στη σοβαρότητα της κατάστασης με το νερό πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την υγεία των παιδιών. 

Στη συνάντηση παρουσία του προέδρου και του διευθυντή της ΔΕΥΑ Αλ. αποφασίστηκε πως η επιχείρηση θα προμηθεύσει με εμφιαλωμένα νερά όλα τα σχολεία και νηπιαγωγεία του δήμου Αλεξάνδρειας μέχρι να υπάρξει ασφαλές αποτέλεσμα αναλύσεων του νερού το οποίο θα επιτρέπει την κατανάλωσή του.

Μέχρι τότε τα παιδιά στα σχολεία θα πίνουν εμφιαλωμένα νερά. Σύμφωνα πάντα με όσα μας μετέφερε ο κ. Αλευράς, το πρώτο δείγμα θα έρθει σήμερα ενώ την Τετάρτη το πρωί θα υπάρχει η δυνατότητα να βγουν ασφαλή συμπεράσματα από δεύτερο δείγμα. 

(3) Σχόλια

  1. anonymos

    Είστε τραγικοί τελικά. ΄Εχουμε ή δεν έχουμε πρόβλημα ρε   ανύπαρκτοι.......ΑΝ δώσετε εμφιαλωμένα στα δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία λυσατε το πρόβλημα.....ΟΧΙ.....ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΡΕ .......Δεν κάνατε ακόμα τον ελεγχο και μένετε στην θέση σας.....βρε ουστ......δεν λύνονται τα προβλήματα με την τακτική ...ολίγον εγκυος με το πρόβλημα   

  2. κατ αλεξανδρειας

    Οταν τηλεφωνησαμε στη δευαλ χτες ,σημερα , μας ειπαν αποκατασταθηκε το προβλημα κ χρησημοποιηστε το νερο!ντροπη ντροπη!τωρα διαβαζω δεν εχουν καν τα αποτελεσματα της αναλυσης! Ελεος ! Η υγεια καθε πολιτη αυτης της πολης δεν τους νοιαζει? Ανευθηνοτητα! Τραγικη η κατασταση! Αφου δεν μπορουν να μας φανουν σε ενα τοσο μικρο προβλημα χρησιμοι! Να τα παρατησουν ολοι ολα !κ να παν καλυτερα στα σπιτια τους !αραγε γιατι ολοι οι πολιτες της αλεξανδρειας δεν ξεσηκονονται!μηπως κοιμομαστε ολοι! Ειμαστε ολοι υπευθηνοι για οτι συμβαινει σ αυτη την πολη! Κριμα !

  3. Ανώνυμος

    Καλά που  υπάρχει και ο Αλευρά στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακόμη καλύτερα που υπάρχει στην Οικονομική επιτροπή. Διαφορετικά θα είχαμε Γιάννης να κερνά και Γιάννης να πίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.