Είναι από τους πιο εξελίξιμους προπονητές με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες και θα βρεθεί στο Camp του ΑΘΛΟΥ Αλεξάνδρειας!


damalisΈνας από τους πιο εξελίξιμους νέους Έλληνες προπονητές με ειδίκευση στις μικρές ηλικίες θα δώσει το παρόν  και θα διδάξει όλες τις ημέρες της διοργάνωσης στο 4ο basketball camp που διοργανώνεται από τον  ΆΘΛΟ Αλεξάνδρειας από 3-12 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Πρόκειται  για τον Γιάννη Δαμαλή έναν προπονητή που παρά το νεαρό της ηλικίας του (29 ετών) έχει ήδη εργαστεί ως πρώτος προπονητής στον ΗΡΑΚΛΗ Θεσσαλονίκης ( Α2 Εθνική κατηγορία) και στον Ολυμπιακό Τερψιθέας ( Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών).

Ο Γιάννης Δαμαλής μάλιστα γνωρίζεται πολύ καλά με τον κόουτς Αγγέλη ο οποίος τον είχε υπό τις οδηγίες του όταν ο νεαρός προπονητής αγωνιζόταν ως νέος αθλητής στις παιδικο-εφηβικές και σχολικές ομάδες του Μαντουλίδη, με τις οποίες κατέκτησαν πολλά πρωταθλήματα Ελλάδος αλλά και 2ο παγκόσμιο τίτλο.

Αναλυτικά το βιογραφικό του κόουτς Γιάννη Δαμαλή:

2014-15 Πρώτος προπονητής στον Ηρακλή (Α2 Ανδρών)

2014 & 2015-16 Βοηθός προπονητή στον Ηρακλή (Α2 Ανδρών)

2016 Πρώτος προπονητής στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Γυναικών)

2017 Τεχνικός διευθυντής στην HOOP ACADEMY

Το 2015 και το 2016 ως προπονητής της Κ20 του Ηρακλή κατάφερε με την ομάδα του την πρόκριση στο Final-4 για 2 συνεχόμενες φορές. Από το 2013 έως το 2016 ήταν προπονητής της εφηβικής και της παιδικής ομάδας αλλά και υπεύθυνος ανάπτυξης των μικρών ηλικιών, στην ομάδα του Ηρακλή. Στο παρελθόν ήταν προπονητής ακαδημιών στον ΑΟ Βυζαντινό και Πιερικό-Αρχέλαο. Ως αθλητής αγωνίστηκε στα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, στον Ηρακλή, Πιερικό-Αρχέλαο, Απόλλων Καλαμαριάς και ΑΟ Βυζαντινό.

Το υπόλοιπο προπονητικό τιμ θα είναι  το ίδιο με την περσινή χρονιά, που το 3ο  camp του Άθλου γνώρισε τεράστια επιτυχία. Αναλυτικά στην προπονητική ομάδα του 4ου ATHLOS SUMMER CAMP  θα συμμετέχουν οι εξής προπονητές και αθλητές:

Σπασέγκος Σωτήρης: Προπονητής Κ 20 ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ (FINAL FOUR ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ), συνεργάτης Ανδρικής ομάδας ( Β’ Εθνική)

Τσάτσας Θεόδωρος: Προπονητής Άθλος Αλεξάνδρειας

Πεχλιβάνος Ραφαήλ: Καλαθοσφαιριστής

Σιτσιάνης Μιχαήλ: Καλαθοσφαιριστής

Τσαρούχα Ντίνα: (Γυμνάστρια-Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ) – Μπλαχάβα Μαρία (Φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ)