Κατέθεσε στην ανακρίτρια η Θάλεια Ουζούνη για την γνωστή υπόθεση κουνουπιών του δήμου Αλεξάνδρειας


ouzou1Ρεπορτάζ: Τάσος Καμπάνης avena.gr

Τον δρόμο της δικαιοσύνης πήρε η υπόθεση της απευθείας ανάθεσης καταπολέμησης των κουνουπιών του δήμου Αλεξάνδρειας.

Είχαμε γράψει ότι η εκπρόσωπος της εταιρίας SOLUTIONS κ. Θάλεια Ουζούνη θα κατέθετε στην ανακρίτρια Αλεξάνδρειας για την υπόθεση αυτή (κλικ ΕΔΩ). 

Σήμερα Τρίτη 8 Αυγούστου, πράγματι η κ. Ουζούνη κατέθεσε και όπως μας είπε αμέσως μετά "ευχάριστη εντύπωση της προκάλεσε το γεγονός πως η δικαιοσύνη λειτούργησε άμεσα και έγκαιρα και ότι ήταν απόλυτα ενημερωμένη για όλο το θέμα".

Μάλιστα είχε στην διάθεσή της (η ανακρίτρια Αλεξάνδρειας) και όλα τα αντίγραφα από τις εκπομπές και τις δημοσιεύσεις που έγιναν για το συγκεκριμένο θέμα.

Έτσι λοιπόν η υπόθεση αυτή παίρνει και επίσημα τον δρόμο της διερεύνησης ευθυνών από την πλευρά του δήμου και προσωπικά του δημάρχου και αναμένονται εξελίξεις.

Στενοί πάντως συνεργάτες του δημάρχου ισχυρίζονται "ότι θέμα δεν υφίσταται και ότι όλα έγιναν με νόμιμο τρόπο".

O ίδιος ωστόσο ο δήμαρχος όταν πριν λίγες ημέρες δημοσιεύσαμε το σχετικό θέμα απάντηση δεν έδωσε.

(4) Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Πλάκα έχουν εκεί στο Δήμο. Οι στενοί συνεργάτες του Δημάρχου ισχυρίζονται ότι όλα έγινα νόμιμα!!! Τα ίδια έλεγαν και στο Δήμο Μελίκης, όλα νόμιμα ήταν και εκεί. Τώρα όμως που έρχονται καταλογισμοί εκατοντάδων ευρώ όλοι ψάχνονται. Ευτυχώς που η υπόθεση πήρε το δρόμο τις δικαιοσύνης και εκεί θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος!! Τότε να δω που θα κρυφτούν αυτοί οι στενοί συνεργάτες τρομάρα τους.  

 2. Ανώνυμος

  Ο πρώην Δήμαρχος Μακροχωρίου ο Βαλαβάνης, ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παπαγεωργόπουλος, ο πρώην Περιφερειάρχης  Ψωμιάδης και αυτοί και οι στενοί συνεργάτες τους τι λέγανε όταν ξέσπασαν τα σκάνδαλα το ίδιο τροπάριο. Όλα  έγιναν νόμιμα. Η δικαιοσύνη όμως τι είπε? Μερικά χρονάκια στην ψυρού, και έκπτωση από το αξίωμα που κατείχαν. Υπομονή λοιπόν η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί μην βιάζεσται.

 3. Ανώνυμος

   Ιστορία θα γράψουμε με αυτή την ανάθεση του ψεκασμού των κουνουπιών. Πολλά ακούγονται, πολλά  αιωρούνται γύρω από αυτό το θέμα. Η γνώμη μου  είναι ότι υπάρχει μπόχα και μάλιστα μεγάλη. Κυκλοφορεί στην πιάτσα ότι αποτυχών υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Δημάρχου κρύβεται πίσω από αυτή την ανάθεση. Αλήθεια ,η ψέματα θα δείξει. Τίποτα δεν μένει κρυφό. Το βέβαιο όμως είναι ότι πετάξαμε 70000 χιλιάδες ευρώ και αποτέλεσμα ΜΗΔΕΝ. Ο καιρός που γίνονται οι ψεκασμοί δεν έχουν αποτέλεσμα. Οι ψεκασμοί γίνονται νωρίς στις προνύμφες και όχι τώρα. Βέβαια για την Διοίκηση Γκυρίνη αυτά είναι ψηλά γράμματα, για αυτούς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα πουλέει και φιλόσοφος λαός μας.

 4. Ανώνυμος

  Άρχισαν τα όργανα . Η κατρακύλα δεν έχει σταμάτημα. ΟΙ έλεγχοι πρέπει να πάνε σε βάθος. Άλλωστε ο Δήμαρχος προεκλογικά είχε πει όλα στο φώς. Αν το πιστεύει και σήμερα οφείλει να καλέσει τους αρμοδίους να κάνουν τον απαιτούμενο έλεγχο έτσι ώστε να πάψουν οι ψίθυροι. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.