Ξεφεύγει από τις εγχώριες δράσεις ο ΑΘΛΟΣ Αλεξάνδρειας: Αγώνας προετοιμασίας με την Τουρκική TOFAS BURSA


athlos2Ο ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ξεπερνά τις εγχώριες αγωνιστικές δραστηριότητες και δημιουργεί σχέσεις και συνεργασίες με τεράστιους σε φήμη Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Σε αυτό το σκεπτικό οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Άθλος αποδέχτηκαν την πρόσκληση για φιλική αναμέτρηση της Παιδικής ομάδας του συλλόγου από  την αντίστοιχη Τουρκική ομάδα της TOFAS BURSA.

Η Τουρκική ομάδα θα προετοιμάζεται το ίδιο χρονικό διάστημα σε αντίστοιχο προπονητικό κέντρο με τον Άθλο στη Χαλκιδική και έτσι προτάθηκε στον Τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Άθλος  κ.Αγγέλη να πραγματοποιήσουν το εν λόγω φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης SKOURAS CAMP στις 17/8 με την ώρα να είναι απογευματινή αλλά να μην έχει καθοριστεί ακόμη.

Αυτό συμβαίνει γιατί οι υπεύθυνοι των δύο συλλόγων εξετάζουν το ενδεχόμενο να αγωνιστούν και τα τμήματα 2005-06 (Μίνι αγοριών)αν βολέψει χρονικά.

Αποτελεί εξαιρετική τιμή για τον σύλλογο της Αλεξάνδρειας να προσελκύει το ενδιαφέρον για συνεργασία και φιλικές αναμετρήσεις μεγάλων και καταξιωμένων Ευρωπαϊκών ομάδων, όπως επίσης αποτελεί ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία για τους αθλητές του Άθλου να αγωνιστούν σε ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι απέναντι σε ένα εξαιρετικό Μπασκετικό κλαμπ!!!