ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΥΣΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ


Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής με την άρτια οργάνωσή του και έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά, γιορτάζει το Διεθνές Έτος Συνεταιρισμών 2012 με τους καταναλωτές.
Θέλοντας να προβάλλει το Εθνικό μας Προϊόν και τη μεσογειακή διατροφή ως τρόπο ζωής θέτει στη διάθεση των καταναλωτών το Εξαιρετικό Παρθένο και το Παρθένο Ελαιόλαδο Μεταγγιτσίου Χαλκιδικής ‘‘Χρυσό Υγρό’’ βιολογικό και συμβατικό στους καταναλωτές με την τιμή της…
χονδρικής πώλησης και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έρθουν σε επαφή με ένα εξαίρετο προϊόν καθώς και κοντά στους άρτια οργανωμένους συνεταιρισμούς.
Η προσφορά θα διαρκέσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα και θα εξαρτηθεί σύμφωνα με τη ζήτηση των καταναλωτών, απαραίτητη προϋπόθεση το ΑΦΜ των ενδιαφερομένων, ΔΟΥ και Ονοματεπώνυμο. Επισημαίνεται ότι το προϊόν θα διατεθεί στις χώρες στις οποίες δεν υπάρχει ήδη διακίνηση μια εκ των οποίων είναι και η Ελλάδα.
Το ‘‘Χρυσό Υγρό’’ γιορτάζει και σας προκαλεί να το δοκιμάσετε απολαμβάνοντας και ανακαλύπτοντας τις μοναδικές γεύσεις της Ελληνικής Κουζίνας. 
paseges