ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ


Παραλύει σήμερα η Ελλάδα από την 24ωρη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για τα νέα μέτρα. Η απεργιακή συγκέντρωση ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ έγινε στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα.
Στην απεργία συμμετέχουν:

Δημόσιοι υπάλληλοι
Υπάλληλοι στους δήμους
Δάσκαλοι και καθηγητές
Εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
Εργαζόμενοι στην ΟΜΕ-ΟΤΕ
Ιδιωτικοί υπάλληλοι
Μηχανικοί
Τραπεζικοί υπάλληλοι
Ναυτεργάτες
Δικαστικοί υπάλληλοι
Εμποροι και οι βιοτέχνες

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς:

Λόγω της 24ωρης γενικής απεργίας, ΟΣΕ και Προαστιακός δεν θα πραγματοποιήσουν κανένα δρομολόγιο. Το Μετρό, το Τραμ και ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Λόγω της απεργίας στον Προαστιακό το Μετρό δεν θα εκτελεί δρομολόγια από και προς το αεροδρόμιο. Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.
Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει η Θεσσαλονίκη, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ θα συμμετάσχουν στην 24ωρη απεργία. Τα δρομολόγια θα γίνουν μόνο με προσωπικό ασφαλείας (από τις 4:25 τα ξημερώματα έως τις 11:18 το βράδυ). Η νυχτερινή γραμμή Νο 78Ν Κτελ-Αεροδρόμιο θα λειτουργήσει κανονικά.
inews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από την Δικτυακή μας Πύλη. Όπως είναι λογικό, τα σχόλια που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το Αλεξάνδρεια-Γιδάς δεν υιοθετεί τις απόψεις αυτές οι οποίες εκφράζονται από τους αναγνώστες του. Παρακαλούμε τα σχόλια να μην είναι υβριστικά. Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή.