Χρυσοχοΐον ART & GOLD: Ο παράδεισος του κοσμήματος στην Αλεξάνδρεια!


gold1Το εργαστήριο χρυσοχοϊας του Μαυρόπουλου Θωμά ξεκίνησε το 1986 και παράγει σε αποκλειστικά σχέδια χρυσά και λευκόχρυσα κοσμήματα στα Κ14(5850 ), Κ18(7500) Κ22(9160), Κ24(999,90) διακοσμημένα με πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες με μαργαριτάρια ή και χωρίς.

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν χειροποίητους βαφτιστικούς σταυρούς(αντρικούς & γυναικείους), μοντέρνους σταυρούς για αρραβώνες ή και γάμους, δαχτυλίδια μονόπετρα, πολύπετρα, σειρέ, ολόβερα, δαχτυλίδια με μαργαριτάρια, με πέτρες διαφόρων διαστάσεων, σχεδιασμού και κοπής. Ακόμη κατασκευάζονται ταυτότητες, βραχιόλια αντρικά και γυναικεία, παναγίτσες και διάφορα κρεμαστά για νεογέννητα μωρά. Οποιαδήποτε δικιά σας πρόταση σχεδίου γίνεται κόσμημα. Τα σχέδια μας καλύπτουν όλα τα είδη κοσμημάτων και αυτοτελή σετ που αφορούν  οικογενειακές  και επετειακές  εκδηλώσεις.

Το εργαστήριο μας βασίζεται στην χειροποίητη εργασία ακολουθώντας όλα τα στάδια του σχεδιασμού, της διαμόρφωσης, της αδαμαντοδεσίας και της τελειοποίησης των διαφόρων τύπων κοσμημάτων. Εφαρμόζεται από την αρχή η χύτευση,  και το σκάλισμα είτε του λευκού είτε του κίτρινου χρυσού. Στη  συνέχεια ακολουθείται επεξεργασία ‘’στο χέρι’’(λιμάρισμα, γυαλόχαρτα, βούρτσες, λούστρα, κάρφωμα πετρών και τελικό φινίρισμα). Τα σχέδια όλων των ειδών κοσμημάτων ανανεώνονται έως και 2 φορές το χρόνο ανάλογα με τις καινούργιες ιδέες και τις προτιμήσεις των πελατών.

Στον διπλανό χώρο του εργαστηρίου υπάρχει ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων μας και η λιανική  πώληση. Επίσης τροφοδοτούμε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα καθώς και μεταπωλητές.

Επισκευές παλαιών κοσμημάτων    

Στο εργαστήριο  μας επισκευάζουμε τα δικά σας παλαιά χρυσαφικά.

Τα κοσμήματα γίνονται ολοκαίνουργια, λαμπερά ή ακόμη ανακυκλώνονται χρησιμοποιωντας το μέταλλο και τις πολύτιμες πέτρες  για τα νέα σας κοσμήματα ή και εξαργυρώνονται.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 697 564 3384

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε από κοντά στην διεύθυνση: Νικολάου Πλαστήρα 62 Α

Υπεύθυνος πωλήσεων: Μαυρόπουλος Λεωνίδας

Ιστοσελίδα: Κλικ ΕΔΩ

Το ωράριο του καταστήματος μας είναι :

Δευτέρα και Τετάρτη από 08:00 εώς 14:30

Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή απο 08:00 εώς 21:00

Σάββατο από 09:00 εώς 15:00