Τι είναι το ελαστομερές ακρυλικό χρώμα που παρέχει η εταιρία Κλεόβουλος Μπουρανής


Untitled-1-RecoveredΗ εταιρία Κλεόβουλος Μπουρανής με έδρα την Αλεξάνδρεια η οποία ειδικεύεται στις βαφές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, προσφέρει και μοναδικές υπηρεσίες βαφής με ειδικό ελαστομερές ακρυλικό και μονωτικό χρώμα.

Το ελαστομερές ακρυλικό και μονωτικό χρώμα καλύπτει τέλεια τριχοειδής ρηγματώσεις και παρακολουθεί αποτελεσματικά τις συστολές και διαστολές της επιφάνειας, διατηρώντας την
ελαστικότητά του από -20°C έως 80°C.

Κατάλληλο για κάθε νέα ή παλαιά επιφάνεια, δημιουργεί μία αδιάβροχη και εξαιρετικά ανθεκτική ελαστική μεμβράνη η οποία παραμένει αναλλοίωτη για χρόνια.

Η πολύχρονη εμπειρία και γνώση του αντικειμένου σε συνδυασμό με τις καλές τιμές που προσφέρει η εταιρία ΜΠΟΥΡΑΝΗΣ, την καθιστά ως μία από τις καλύτερες στις υπηρεσίες που παρέχει. 

Επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο 6977 589 510 και στο 6983 15 16 12 για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές που έχουμε ετοιμάσει, πάντοτε με την ίδια ποιότητα και επαγγελματισμό που λειτουργούμε εδώ και 26 χρόνια.

Στην εταιρία Κλεόβουλος Μπουρανής διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και στις υγρομονώσεις ταρατσών και υπογείων καθώς και στις αντιμουχλικές και μυκητοκτόνες βαφές!