ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πίνεις καφέ από το ESPRESSO HOME στην Αλεξάνδρεια και πας διήμερο στον Π. Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν!

Πίνεις καφέ από το ESPRESSO HOME στην Αλεξάνδρεια και πας διήμερο στον Π. Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν!

Δύο χρόνια λειτουργίας στην πόλη της Αλεξάνδρειας συμπληρώνει σε λίγες ημέρες στο ESPRESSO HOME!

Το σύγχρονο πρατήριο άρτου ESPRESSO HOME υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Βουλτσινού στην πόλη μας λειτουργεί στην οδό Ελ. Βενιζέλου 88, απέναντι από το 1ο Λύκειο Αλεξάνδρειας.

Από το σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου μέχρι και το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου απολαμβάνοντας τον καφέ της αρεσκείας σας από το ESPRESSO HOME, συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα υπέροχο διήμερο στον πανέμορφο προορισμό του Παλιού Αγίου Αθανασίου στο Καϊμακτσαλάν!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιείτε τον καφέ σας! Όσους περισσότερους πιείτε, τόσο περισσότερα θα είναι και τα ποσοστά για την διεκδίκηση του μεγάλου δώρου!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου στο εορταστικό event του ESPRESSO HOME!

Στο ESPRESSO HOME μπορείτε να απολαύσετε τους κορυφαίους καφέδες όπως  DALLMAYR και Sidamo Ethiopia τους οποίους θα σας σερβίρουν άμεσα και με χαμόγελο!

Μην ξεχνάτε φυσικά τις τιμές στον φρέντο espresso και τον φρέντο καπουτσίνο οι οποίοι σερβίρονται με διπλή δόση καφέ και το νεράκι στην τιμή μόλις των 1,20 ευρώ!

Με ένα τηλεφώνημα στο 2333027972 μπορείτε να παραγγείλετε τους καφέδες του ESPRESSO HOME από τις 07:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και θα τους φέρουν στον χώρο σας και θα σας κεράσουν το εμφιαλωμένο νερό!

ESPRESSO HOME

Ελ. Βενιζέλου 88, Αλεξάνδρεια (απέναντι από το 1ο Λύκειο)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333027972

Διεύθυνση: Αντώνης Βουλτσινός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *