ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ posted by

Αποσύρθηκε η διαφήμιση των JUMBO με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη – πόσα χρήματα πήρε ο πρώην περιφερειάρχης

Αποσύρθηκε η διαφήμιση των JUMBO με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη – πόσα χρήματα πήρε ο πρώην περιφερειάρχης

Αποσύρθηκε το διαφημιστικό των Jumbo για τις Απόκριες, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Το διαφημιστικό κατέβηκε ήδη από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο youtube, ενώ όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «θα γίνει αντικατάσταση της μουσικής».

«Με αφορμή το νέο μας διαφημιστικό σποτ για τις απόκριες στο οποίο πρωταγωνιστεί ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, διευκρινίζουμε ότι δεν είχαμε καμία πρόθεση σχολιασμού και εμπλοκής στην πολιτική σκηνή της χώρας. Το τραγούδι, όπως και το concept του διαφημιστικού σποτ επαναφέρει τον κ. Ψωμιάδη στο σκηνικό των αποκριών μέσω ενός χαρακτήρα που είχε υποδυθεί και στον παρελθόν. Κάθε άλλος συσχετισμός είναι ατυχής», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση των Jumbo.

«Με στόχο ωστόσο την αποφυγή κάθε παρερμηνείας ή συσχετισμού, αποφασίσαμε οικειοθελώς να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση της μουσικής επένδυσης της διαφήμισης, και εν προκειμένω του τραγουδιού με το οποίο κλείνει το διαφημιστικό σποτ», σημειώνεται στη συνέχεια.

Πόσα πήρε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Την αμοιβή του για να συμμετάσχει στη διαφήμιση των Jumbo αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο τέως περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μιλώντας στον Real FM, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πορεία του Παναγιώτη Ψωμιάδη απέδειξε πως ό,τι κάνω, το κάνω γιατί το αγαπώ. Κανένα τίμημα δεν υπήρχε. Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να βγω στο προσκήνιο. Κάποια ψιλοέξοδα μου κάλυψαν, γύρω στα 500 ευρώ. Αν με ενδιέφερε το τίμημα, σήμερα δεν είχα ένα τεράστιο οικονομικό πρόβλημα όπως ο ελληνικός λαός, ούτε θα πουλούσα το μοναδικό σπίτι της κόρης μου για να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις και τις τράπεζες».

«Τίμημα δεν υπήρχε και ούτε στο μέλλον θα υπάρχει. Ό,τι αγαπώ και γουστάρω κάνω. Είμαι αυθεντικός και αληθινός, είμαι όπως με γέννησε η μάνα μου», τόνισε.

«Ο Ζορό ήταν προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων. Δέχθηκα μια πρόταση-πρόσκληση από το γραφείο που διαφημίζει τα Jumbo και από εκεί και πέρα έπειτα από κάποιες συζητήσεις και αλλαγές που κάναμε στο σενάριο, διότι κάποια πράγματα δεν με κάλυπταν, ξεκινήσαμε», υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης.

«Περίμενε η ΝΔ να κάνω αυτή την κίνηση για να με θυμηθεί;», διερωτήθηκε αναφορικά με το τραγούδι της ΝΔ που ακούγεται στη διαφήμιση. «Τέσσερα χρόνια δεν έχω δεχτεί ούτε ένα τηλέφωνο, ούτε ένα ευχαριστώ για τα 35 χρόνια προσφοράς μου στη ΝΔ», είπε. «Τι σχέση έχω με το τραγούδι; Δεν το επέλεξα εγώ. Το τραγούδι δεν είναι παρεξηγήσιμο», σχολίασε ο κ. Ψωμιάδης.

«Είμαι καψούρης από τη φύση μου. Η καψούρα μου είναι η ΝΔ αλλά η ΝΔ δεν θέλει την καψούρα μου, άρα η καψούρα πρέπει να ψάξει κάτι άλλο. Αν δεχθώ τηλεφώνημα από τον κ. Μητσοτάκη, κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, εγώ δηλώνω παρών. Άλλοι έφυγαν από τη ΝΔ, εγώ είμαι πιστός στις αξίες και τις αρχές της ΝΔ», κατέληξε.

Πηγή:  iefimerida.gr

RealFm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *