ΤΟΠΙΚΑ posted by

Πουλήθηκε η ιστορική μπουγάτσα ΧΛΙΑΡΑΣ – ευχαριστεί ο ιδιοκτήτης

Πουλήθηκε η ιστορική μπουγάτσα ΧΛΙΑΡΑΣ – ευχαριστεί ο ιδιοκτήτης

xliarasΕίχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες πως το παλαιότερο μπουγατσάδικο της περιοχής μας, το καφέ – μπουγάτσα ΧΛΙΑΡΑΣ πωλείται λόγω συνταξιοδότησης του ιδιοκτήτη.

Όπως ήταν λογικό, το κατάστημα πουλήθηκε άμεσα και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση.

Συγκινητικό ήταν το γεγονός πως διαβάζοντας την είδηση στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς, όπως μας μεταφέρει ο κ. Χλιάρας, δέχτηκε τηλεφωνήματα φίλων και πελατών από πολλά μέρη της Ελλάδας που επισκεπτόταν το μαγαζί του στη διάρκεια των ετών.

Ο Κώστας Χλιάρας μέσω του Αλεξάνδρεια-Γιδάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φίλους και πελάτες του καταστήματος που στήριξαν το καφέ-μπουγάτσα αλλά και τους φίλους που επικοινώνησαν μαζί του στο άκουσμα της πώλησης του μαγαζιού.

Αλεξάνδρεια-Γιδάς: Ευχόμαστε στον Κώστα Χλιάρα να χαρεί με υγεία και ευτυχία τα χρόνια της συνταξιοδότησής του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *