ΑΘΛΗΤΙΚΑ posted by

Παρελθόν από την Αλεξάνδρεια ο Τόλης Τερζής – δείτε γιατί

Παρελθόν από την Αλεξάνδρεια ο Τόλης Τερζής – δείτε γιατί
Παρελθόν από την ομάδα της Αλεξάνδρterzisειας αποτελεί από χτες ο Τόλης Τερζής. Ο προπονητής μετά το τέλος της προπόνησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Θεοχάρη και του εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Αλεξάνδρεια. Σε ερώτηση του προέδρου για τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση, ο κόουτς είπε πως οι συνεχόμενες ήττες αλλά και το γεγονός πως έπεσε στην αντίληψή του πως κάποιοι από την διοίκηση ψάχνουν για…

άλλον προπονητή. Ο πρόεδρος της ομάδας ζήτησε από τον κόουτς να παραμείνει στον πάγκο μέχρι και τον αγώνα της Κυριακής με τα Λευκάδια για να δοθεί χρόνος στην διοίκηση να βρεθεί ο αντικαταστάτης τους, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Τόλη Τερζή που ανέφερε πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και αποχωρεί. Πλέον η Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή από χτες το βράδυ (με τον Χρήστο Τερζίδη να είναι ο επικρατέστερος) για την δύσκολη συνέχεια, ενώ η διοίκηση αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση σχετικά με την λύση της συνεργασίας με τον Τόλη Τερζή. 
Εν τω μεταξύ παρελθόν από την ομάδα αποτελεί και ο ποδοσφαιριστής Καμπερίδης με τον οποίον δεν βρέθηκε η “χρυσή τομή” στο οικονομικό θέμα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *