
παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, καθώς επίσης και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να εργασθεί στο μέλλον, στο χώρο των τροφίμων ή σε χώρους εστίασης.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους, που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται :
1) Εμπορικός Σύλλογος τηλ. 23330 25746, FAX:2333053058 και e-mail: [email protected]
2) Κ.Ε.Κ.-Κ.Α.ΕΛ.Ε. τηλ. 23330 28010, FAX: 2333053060 και e-mail: [email protected].
Αφήστε μια απάντηση