ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ posted by

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ: Ο Τσιάρτας, η ησυχία των γυναικών και ο δήμαρχος των Ποντίων

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ: Ο Τσιάρτας, η ησυχία των γυναικών και ο δήμαρχος των Ποντίων

Πολύ σωστά τα είπε ο Τσαρτας. Κατάφεραν λέει οι δικαστές μέσα σε δέκα ώρες να τετραγωνίσουν τον κύκλο. Επειδή αθώωσαν τον ΠΑΟΚ. Μόνο που έπρεπε να το πάει και πιο μακριά. Και να μας πει, που τόσα χρόνια ο κύκλος ήταν τριγωνος. Και μάλιστα σε κάθε γωνιά είχε κι ένα όνομα. Ολυμπιακός πάνω, ΠΑΟ αριστερά και ΑΕΚ δεξιά.

Ο Βασίλης Τσιάρτας για την επιστροφή βαθμών στον ΠΑΟΚ: «Σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος»

Τώρα που το τρίγωνο άρχισε να γίνεται κύκλος, κάποιοι άρχισαν να το βλέπουν για τετράγωνο. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άνθρωποι που λένε, ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Κι τι δεν έχουν ανεχτεί οι Παοκτσηδες τόσα χρόνια. Από πού να αρχίσεις και που να σταματήσεις.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η WEB TV ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΟΣ

Άντε να σας το ξεφουρνίσω κι αυτό. Ετοιμαστείτε σε λιγότερο από μήνα, να απολαύσετε από το Αλεξάνδρεια Γιδας και web TV. Και εννοείται πως θα υπάρχουν και αθλητικές εκπομπές. Θα υπάρχει μια με την αγωνιστική κίνηση του τριημέρου και φυσικά, εκπομπή με τον Επίκαιρο κι έναν ακόμη συνεργάτη, όπου εκεί ο καθένας εκφράζεται όπως θέλει. Σε νόμιμα και λογικά πλαίσια. Μη πάμε να κάνουμε εκπομπή και καταλήγουμε κάθε φορά στα δικαστήρια.

Και τώρα που το σκέφτομαι,νομίζω πως δικαιωματικά όταν ξεκινήσουν οι εκπομπές ο πρώτος καλεσμένος, θα πρέπει να είναι από το Πλατύ. Αυτοί είναι, που με τον ντόρο που έκαναν φέτος, από το ξεκίνημα της χρονιάς μέχρι τώρα, δικαιούνται να έχουν την τιμητική της εκκίνησης. Και το καλύτερο βέβαια θα είναι, που υπάρχουν ορισμένοι και θα περιμένουν να χυθεί αίμα. Κοιμηθείτε εσείς και μην ξυπνάτε.

ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι, ότι αυτά που έγραψα για τον Φίλιππο, ήταν πολύ σκληρά. Εγώ πάλι τι λέω. Πολύ σκληρό είναι, να βλέπεις να μεταδίδει τον αγώνα ένα κανάλι της Θεσσαλονίκης και όταν ξεκινάει ο αγώνας και δείχνει τις συνθέσεις, όταν φτάνει στους αναπληρωματικους, να έχει μόνο δύο ονόματα. Αυτό πραγματικά είναι μεγάλη κατάντια. Κι όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει, μάλλον έχει εγκεφαλική αιμορραγία. Και είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, δυστυχώς για αυτούς, θα γραφτεί και το δικό τους όνομα, στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της ομάδας.

Και είναι κρίμα, γιατί μέχρι τώρα, το όνομα τους είχε ταυτιστεί με αξέχαστες στιγμές. Μιλάω βέβαια για τον Γκαγκουδη, που μπορεί να μην του αρέσει αυτό που θα πω, αλλά δυστυχώς είναι ο προπονητής με το μεγαλύτερο εις βάρος του σκορ, στην φετινή Γ’ Εθνική. Ο Φίλιππος, είναι η μόνη ομάδα φέτος που έχασε με τόση μεγάλη διαφορά. Και πάλι καλά λέω εγώ, που μας λυπηθήκαν αυτοί του Μακεδονικού και άρχισαν στο τέλος να αλλάζουν πάσες, γιατί αν συνέχιζαν να παίζουν κανονικά μέχρι το τέλος, θα είχαμε την μεγάλη απόδραση των έντεκα.

ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ

Ο δεύτερος καλεσμένος, θα είναι μάλλον ο Πετρίδης, από τον Αραχο. Που εκεί που πήγε το καλοκαίρι να κάνει το μεγάλο μπαμ και να φέρει τον Ονγκουσοτο στην ομάδα και να μπει σφήνα ο Αραχος στην δυάδα, τώρα δεν μπορούν να νικήσουν ούτε γυναικεία ομάδα. Άμα έρθουν τα κορίτσια από την Αγία Βαρβάρα, παίζει και να τους νικήσουν, έτσι όπως είναι ο Αραχος τώρα. Τρελάθηκε λοιπόν κι ο Παντελής και το γύρισε στο μπουζούκι.

Εκεί που είναι σου λέει να χάσω εγώ την ψυχική μου γαληνη με όλα αυτά τα παράξενα που γίνονται, τεντώνω τις χορδές από το μπουζούκι μου κι αναχωρώ για άλλες πολιτείες. Είναι με λίγα λόγια ο Παντελής, καλή περίπτωση για να μας πει, πώς ένας τρελαμένος του ποδοσφαίρου, ξαφνικά τα παρατάει όλα και ασχολείται με κάτι εντελώς άσχετο. Γιατί αν πήγαινε από τη μπάλα στο μπάσκετ, να πεις το καταλαβαίνω. Από την μπάλα στο μπουζούκι όμως, δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ

Ο Παγγουρας πάντως καλά κάνει και φοβάται και την σκιά του. Αμα βλέπεις να γίνεται τέτοιο πέναλτι σαν αυτό που δεν έδωσε ο Καραντώνης στο παιχνίδι της Μελικης με το Κλειδί, τότε όλα μπορεί να συμβουν. Μιλάμε τώρα, αυτό το πέναλτι θα το έδινε μέχρι και ο πρόεδρος των φιλοξενούμενων. Κι όμως ο Καραντώνης που παίζει στην Α’ Εθνική, είπε παίζεται. Μπες τώρα στο μυαλό αυτού του ανθρώπου και εξήγησε για πιο λόγο το κάνει αυτό.

Κι έτσι εξηγείται και ο φόβος του Παγγουρα, μην πάθει ξανά κανένα χουνέρι, σαν αυτό με τα Παλατιτσια και άντε μετά τρεχα από την αρχή. Νομίζω πως μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα, θα ξοδέψει κάνα χιλιάρικο στο τηλέφωνο, για να μπορεί να εξασφαλίζει ότι τα παιχνίδια θα παίζονται όπως πρέπει. Είναι βλέπεις και η υστεροφημία, αφού του χρόνου εκεί που θα πάει πρέπει να κουβαλάει μαζί του και το τρόπαιο της ανόδου. Ή καλύτερα, μιας ακόμα ανόδου. Δεν γίνεται τώρα στα τελειώματα, να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους.

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ

Πάντως αν καθίσεις και δεις την βαθμολογία και τους αγώνες που γίνονται κάθε Κυριακή στην Γ’ Εθνική ξεχωριστά, καταλαβαίνεις πολύ εύκολα, πως αν δεν είσαι της γραμμής, δεν γλιτώνεις με τίποτα. Τέτοια ομερτα, ούτε ο Κορλεονε δεν θα μπορούσε να σκεφτεί. Μιλάμε πως τα φέρνουν έτσι, που ευνοούνται πάντα οι ίδιοι. Κι εκεί που λες, τώρα θα σπάσει αυτό το σερί, πάντα κάτι γίνεται κι αυτό συνεχίζεται.

Ελπίζω, τουλάχιστον σήμερα οι Αλεξανδρινοί, να έφαγαν κανένα ξεροκόμματο από τον Ατρόμητο, που πήρε αυτόν τον Κωτσόπουλο από τη Νάουσα. Γιατί στο τέλος, αυτό θα μείνει μόνο από την χρονιά. Ότι μπορέσουν να σώσουν, τώρα στα τελευταία.

Εννοείται πως και ο Γκαγκουδης είναι υποψήφιος, από τους πρώτους για την web. Έχει και καλό λόγο ο Γιώργος, δεν μασάει και τα λόγια του, θα είναι μία καλή ευκαιρία να ακουστούν αλήθειες.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

Δηλαδή, για να καταλάβω και γω. Ο δήμαρχος, δεν μπορεί να πει ούτε καλημέρα. Ένα ευχετήριο για τις γυναίκες πήγε να γράψει κι έπεσαν να τον φάνε. Κι εκείνο που κάνει εντύπωση, είναι η άποψη των γυναικών, που εργάζονται μέσα στον δήμο. Γιατί τα λόγια τους δείχνουν, ότι παρενοχλουνται καθημερινά κι αυτό είναι κάτι που κρατάει χρόνια. Και δεν αναφέρομαι στον δήμαρχο, γιατί έτσι κι αλλιώς, αυτουνού του βγάζετε το όνομα, ακόμη κι αν είναι κλειδωμένος μέσα στο σπίτι. Και δεν μιλαω μονο για τον Γκυρινη, αφου οποιος κι αν περασε απο τον δημαρχιακο θωκο, μας τον παρουσιασαν για τον μεγαλυτερο επιβητορα.

Και δεν ξερω αν ισχυει αυτο και σε αλλες πολεις της Ελλαδας. Παιζει να ειμαστε και οι μονοι που γ@μ@&ε τοσο πολυ Λέω για κάτι άλλους πονηρούς, που το παίζουν δήθεν ηθικοί, αλλά τους έχει συνεπάρει η εξουσία κι όταν κοιτούν τον καθρέφτη, νομίζουν ότι βλέπουν τον Μπραντ Πιτ, με κοιλια και φαλακρα. Να πει η άλλη, αφού δεν μπορώ να αποφύγω τον βιασμό, τουλάχιστον να τον απολαύσω. Με τέτοιες φάτσες και πατσοκοιλιες, τι να απολαύσεις. Συμμορφωθείτε, γιατί από γυναίκα δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθεις. Μην μαζευτούν καμιά μέρα όλες μαζί και πάθετε τα ίδια, με αυτούς του Χόλιγουντ. Θα τρέχετε μετά και δεν θα φτάνετε.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Αν πουν οι Πόντιοι, θέλουμε να βγάλουμε τον Επίκαιρο δήμαρχο. Μπορούν να το πετύχουν; Και λέω Επίκαιρο, γιατί αν πω κανένα όνομα, θα έχουμε παρεξηγήσεις. Πως κάνουν οι Μουσουλμάνοι πάνω στον Έβρο και βγάζουν τον δικό τους βουλευτή. Έτσι και οι Πόντιοι. Να πουν, θέλουμε τον τάδε για δήμαρχο. Θα είναι ο δικός μας άνθρωπος. Θα μου πεις τώρα, αυτοί οι Πόντιοι είναι και λίγο παράξενοι. Δεν εμπιστεύονται όποιον να είναι.

Και αν δεν κάνω λάθος, στον χορό τους δεν βλέπω κανέναν από την δημοτική αρχή. Δεν ξέρω αν τους κάλεσαν και δεν πήγαν ή δεν τους κάλεσαν καθόλου. Αλλά ξαναλέω, επειδή οι Πόντιοι είναι παράξενοι, η μη παρουσία ανθρώπου της δημοτικής αρχής, την ώρα που είναι καλεσμένος μέχρι και ο Ψωμιαδης κάτι δείχνει. Μετά τις γυναίκες δηλαδή που δεν θέλουν ούτε χρόνια πολλά να τους λένε αυτοί του δήμου, δεν θέλουν να τους δουν μπροστά τους ούτε οι Πόντιοι. Τέτοια μεγαλεία μην τα πείτε πουθενά.

ΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Ρε σε τι σημείο φτάσαμε. Άμα κάποιος δεν γουστάρει τα αδέσποτα, είναι απαιδαγωγητος. Έτσι τους χαρακτηρίζουν αυτοί, που λένε ότι ο Τοκας έκανε καλά, που ζήτησε να πιάσουν το σκύλο, όταν του πήραν τηλέφωνο και του έκαναν καταγγελία. Είπαμε, ότι αν είσαι διοίκηση, κινείσαι μεταξύ νομιμότητας και παρανομίας. Όταν όμως παίζονται ανθρώπινες ζωές και παράνομος να είσαι, λες δεν με νοιάζει. Πάντως, αν τα βάλεις κάτω τα πράγματα, μου φαίνεται αυτοί οι ζωόφιλοι, έχουν πολλές ομοιότητες με αυτούς τους αλληλέγγυους. Σώνει και καλά, να μας πουν ότι αυτοί έχουν δίκιο κι όλοι οι υπόλοιποι, δεν ξέρουν την τύφλα τους.

Κι αν θέλουμε να είμαστε σωστοί, να πούμε κι αυτό. Όλοι μας έχουμε δει μέχρι τώρα στην ζωή μας ένα άτομο, που προσέχει το κατοικίδιο του, πιο πολύ κι από τον εαυτό του, αλλά δυστυχώς απέναντι σε αυτόν τον ένα, υπάρχουν δέκα που έχουν παραβατικη συμπεριφορά. Τα αφήνουν αφού τα βαρεθουν, δεν τα εμβολιάζουν δεν τηρούν τους κανόνες υγιεινής κι άλλα πολλά. Και μετά σας φταίει ο Τοκας. Όχι χαζός θα ήταν, να περιμένει να γίνει πρώτα κανένα κακό και μετά να τον μαζεύουν οι αστυνομίες. Και πολύ που θα πηγαίνατε μετά, να τον υποστηρίξετε όλοι εσείς οι ζωόφιλοι. Και θα το ξαναπώ. Δεν γίνεται να είσαι ζωόφιλος, όταν δεν αγαπάς τον ίδιο τον άνθρωπο.

Ο Επίκαιρος του Αλεξάνδρεια-Γιδάς

Αργύρης Παναγιωτόπουλος

16 Σχόλια

 • ΕΠΙΚΑΙΡΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ,ΕΧΟΥΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΟΝΕΙΣ .ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΟΥΝΑΝΕ ΟΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

 • ΕΝΑ ΡΗΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ….ΑΥΤΟΙ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΤΗΣ ΞΕΝΕΣ.ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ .

 • xabaledes ekei sto gida sovareuteite poioi nomizetai oti eiste ? ntropoi megalonete kai pedia .. ftous sas xediantropoi

 • Δηλ.Επικαιρε την κάνει κ.αυτος.στο τέλος του πρωτ….Μήπως θα φύγουμε μαζί με τον. Μεγαλοπτοεδρο..ίδωμεν.

 • Τάσο έλα εσύ να πάρεις την ομάδα γιατί ο Καζαντζίδης Κ ο Γκαριπης μαζί με τον Ανανία την ανεβασανε α1 απέτυχαν. Έλα εσύ να σωσεις την παρτίδα γιατί αυτοί είναι λίγοι …μπατιρακια.Αλλά την ομάδα την ανεβασανε. Δεν μπορούν τα παλικάρια. Σοβαρεψου Τάσο..κακε τασο

  • Ξυπνήστε ρε..στάχτη θα αφήσει .Κ θα την κάνει γιατι δεν είναι αποδεκτός από το φίλαθλο…..

 • ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

 • ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΓΓΟΥΡΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΔΈΧΟΜΑΙ ΡΕ ΤΣΑΚΑΛΙ.ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑ ΒΓΕΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ

 • Ο ΤΣΙΑΡΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΟΣ.

 • ΕΠΙΚΑΙΡΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.ΣΥΝΕΛΘΕ.

 • ΜΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΕ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ.

 • ετοιμαζει ο χαλκιδης νεο διοικητικο συμβουλιο στο καπη η στα μπαρακια παλι που εχουν καταπατησει καθε πεζοδρομειο?Αυτη την φορα οσοι εχουνε καταστηματα καλα ειναι να ειναι νομιμη με τα τραπεζοκαθισματα και μετα να ασχοληθουνε με εκλογες δημοτικες.Την αναρχια και την ανομια αλλου οχι ξανα.

 • Μαντουρο πας να κανεις έγκλημα. Φερνεις τον Νταμτσιο στο ματς για να καταστρώσεις πλανα για του χρονου.Εχεις ξεφύγει τελείως .Εγω αν ημουν στην θεση Μουρινιο θα σε παρατουσα απο την αρχη με αυτα τα λαθοι που ακούγονται οτι εχεις κανει.Και αυτο κυκλοφόρησε το Σάββατο. Λιγο ντροπη .

 • λοιπον τελευταια φορα οσον αφορα παγγουρα θα σας πωοτι μεσα στην χρονια παραιτηθηκε δυο φορες κ ο πολυς δεν την εκανε δεκτη.τον εκτιμαει.Οσο γιοα το νταμτσιο το πλατυ δε μπορει να τον πληρωσει.το εχετε ξεφτυλισει το θεμα φτανει.

 • Ο μαεστρος δεν θα παει πουθενα γιατι τον γουσταρει ο πολυς και μεις οι υπολυποι.ο Νταμτσιος δεν ειναι ουτε μια τριχα απο τα φρυδια του.οταν πετύχει οτι πετυχε ο κοουτς τοτε ας μας πει και ποσα θελει.και το πρωτσθλημα που πηρε σαν μοναδικο περσι ξερουμε απο ποια αγωνιστικη του πρωτου γυρου αρχησαν οι αγοραπωλησίες.

 • το πεναλντι δεν το εδωσα για να μπει μεσα ο προεδρος της μελικης με το οπλο ……..και εκεινος με το μπουφαν με του αρη που με τρολαριζε!!!!!!!παντος εαν η μελικη νικησει το πλατυ και μετα το πλατυ χασει απο το σκυλιτση η φερει Χ ποιο βγαινει …..Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up