ΤΟΠΙΚΑ posted by

AGROPROJECT ΑΡΓΥΡΑΣ Ε.Ε. και ΓΕΩΦΥΤΑΛ Ε.Ε.: Δύο μεγάλες εταιρίες για τους αγρότες στην Αλεξάνδρεια

AGROPROJECT ΑΡΓΥΡΑΣ Ε.Ε. και ΓΕΩΦΥΤΑΛ Ε.Ε.: Δύο μεγάλες εταιρίες για τους αγρότες στην Αλεξάνδρεια

Η AGROPROJECT ΑΡΓΥΡΑΣ Ε.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2017 από τον κ. Κωνσταντίνο Αργύρα, Γεωπόνο, και την κ. Λιάνα Μπαρτζούμα Γεωπόνο, απόφοιτοι και οι δυο της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η έδρα της εταιρίας είναι στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και συγκεκριμένα στο 1ο χλμ. Αλεξάνδρειας Βέροιας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται την παροχή γεωπονικών υπηρεσιών, συμβουλευτικής, καθώς και στο εμπόριο γεωργικών εφοδίων (Λιπάσματα, Σπόροι, φυτοπροστατευτικά προϊόντα κ.λπ.)

Αναλαμβάνουμε εκπόνηση Γεωτεχνικών μελετών, όπως Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Αγρότες, Ομάδες Παραγωγών, Απονιτροποίηση, Επιδότηση επιτοκίου για αγορά γεωργικής γης και γενικά ότι αφορά τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η AGROPROJECT σε διαδικασία ως νέο πιστοποιημένο ΚΥΔ (Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων) στο Νομό Ημαθίας, δέχεται, ενημερώνει και διαχειρίζεται τις Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης (ΕΑΕ) ΟΣΔΕ για τα έτη 2018-2020.

Στόχος της AGROPROJECT είναι να σχεδιάσει – διαμορφώσει το καλύτερο projectγια κάθε παραγωγό που θα κληθεί να το υλοποιήσει μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις Συμβουλευτικής, Υπηρεσιών και Φυτοπροστασίας.

Η ΓΕΩΦΥΤΑΛ Ε.Ε. (ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ-ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ε.Ε.) ιδρύθηκε από την κ. Λιάνα Μπαρτζούμα Γεωπόνο, σύζυγο του κ Νίκου Αργύρα, Γεωπόνο, απόφοιτοι και οι δυο της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η εταιρία έχει έδρα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1οχλμ. Αλεξάνδρειας – Βέροιας) όπου λειτουργεί το Κεντρικό της κατάστημα. Διαθέτει και υποκατάστημα στο Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας.

Οι δραστηριότητες της αφορούν την εμπορία γεωργικών εφοδίων, λιπασμάτων, σπόρων,φυτοπροστατευτικών προϊόντων κ.τ.λ.

Η ΓΕΩΦΥΤΑΛ συμπληρώνει 17 χρόνια λειτουργίας και κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο ομοειδών επιχειρήσεων, αφού διαθέτει άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό που ανταποκρίνεται άμεσα στης ανάγκες του παραγωγού και της καλλιέργειας, μέσα από ολοκληρωμένες λύσεις φυτοπροστασίας και άλλων υπηρεσιών.

Διαθέτει καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο της ανάγκες της καλλιέργειας, άψογη εξυπηρέτηση και οργανωμένο λογιστήριο.

Στόχος και προτεραιότητα μας είναι πάντοτε η άριστη απόδοση και η υψηλή ποιότητα της παραγωγής των πελατών μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Scroll Up