
6 μονάδες, ακόμη και αν δεν άλλαζαν τις διατροφικές τους συνήθειες και ακολουθούσαν το συνηθισμένο τρόπο ζωής τους.
Έτσι μειώνεται ο κίνδυνος καρδιακών παθήσεων κατά 14% και εγκεφαλικών επεισοδίων κατά 20%.
Σύμφωνα πάντα με την έρευνα, το αλκοόλ εξουδετερώνει την «ικανότητα» του οίνου να μειώνει την αρτηριακή πίεση. Πάντως σε προηγούμενες έρευνες η ωφέλεια του κρασιού, και ειδικά του κόκκινου, για την υγεία δεν ακυρώνεται από το αλκοόλ.
trelokouneli
Αφήστε μια απάντηση