ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Η ψυχή κινεί το σώμα”: Τις καλύτερες κριτικές σε ημερίδα στη Νάουσα απέσπασε το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής (φώτο)

“Η ψυχή κινεί το σώμα”: Τις καλύτερες κριτικές σε ημερίδα στη Νάουσα απέσπασε το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής (φώτο)

Θετικές κριτικές απέσπασαν μαθητές του ΓΕΛ Πλατεος – Κορυφής μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της 2ης Πανελλήνιας Μαθητικής Διημερίδας “Ο Αριστοτέλης στο σχολείο του σήμερα” που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους Ημαθίας υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας.

Η διημερίδα διεξήχθη στις 25 και 26 Απριλίου στον Πολυχώρο Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς», (αίθουσα ΕΡΙΑ).

Οι μαθητές του ΓΕΛ Πλατέος-Κορυφής αφορμώμενοι από το σύγγραμμα “Περί ψυχής” του φιλοσόφου, παρουσίασαν την εργασία τους με θέμα “Η ψυχή κινεί το σώμα”.

Στην διημερίδα συμμετείχαν μαθητές του Αριστοτελείου Κολλεγίου, του ΓΕ.Λ Πεντάπολης Σερρών, του Γυμνασίου Καπανδριτίου, του Γυμνασίου Σουφλίου, της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, του Αρσακείου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών, του 1ου και 3ου ΓΕ.Λ. Βέροιας, του ΓΕ.Λ Πλατέος – Κορυφής, του ΕΕΕΕΚ Νάουσας, του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας, και του 2ου ΓΕ.Λ Νάουσας.

Οι νεαροί σύνεδροι, πέρα από την παρακολούθηση των εργασιών, ξεναγήθηκαν στους Αρχαιολογικούς χώρους της Μίεζας και γεύτηκαν την αριστοτελική κουζίνα με τη συνδρομή των φοιτούντων στο Δημόσιο ΙΕΚ Βέροιας υπό την καθοδήγηση του κ. Δημήτρη Μάντσιου.

Δείτε εικόνες:

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *