ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Μήνυση του Δημήτρη Σαμαρά για συκοφαντική δυσφήμιση: “Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο”

Μήνυση του Δημήτρη Σαμαρά για συκοφαντική δυσφήμιση: “Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο”

Από τον κ. Δημήτριο Γ. Σαμαρά, λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

Την 30-8-2023 έπεσα θύμα μιας βαρύτατης πλεκτάνης που έχει σίγουρα πολιτικό υπόβαθρο και συνδέεται με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές,

Ύστερα από μια ολότελα ψευδή και κατασκευασμένη κατάθεση του Ε.Μ. (τα στοιχεία του οποίου δεν τα δημοσιεύω για ευνόητους λόγους, αλλά είναι στη διάθεσή σας), μετά από έγκληση της Π.Κ., συζύγου του Α.Τ. υποψηφίου δημοτικού συμβούλου για το Δήμο Αλεξάνδρειας υπέστη μια απίστευτη ψυχική ταλαιπωρία, η οποία ευτυχώς ήταν μικρής διάρκειας και έλαβε γρήγορα τέλος.

Ύστερα από τα παραπάνω υπέβαλα έγκληση για συκοφαντική μου δυσφήμηση εναντίον του Ε.Μ., αλλά και κατά παντός άλλου υπευθύνου που θα προκύψει από την προανάκριση, με μοναδικό σκοπό την αποκατάσταση της αλήθειας και της τρωθείσας τιμής και υπόληψής μου. Ο υπαίτιος- υπαίτιοι σύντομα θα λογοδοτήσουν και θα εισπράξουν το τίμημα της βαρύτατης συκοφαντικής μου δυσφήμησης.

Δηλώνω δε ότι το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο και ότι θα ξεσκεπάσω το συκοφάντη μου, αλλά και όποιους κρύβονται πίσω από αυτόν, ενώ δηλώνω και πάλι ότι δεν κάμπτομαι από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και συνεχίζω με περισσότερη διάθεση τον αγώνα μου για την εκλογή μου, όπως και την εκλογή του συνδυασμού μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Αλεξάνδρεια 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο δηλών

Δημήτριος Σαμαράς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξανδρείας