ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Κατάληψη από το πρωί της Δευτέρας στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Κατάληψη από το πρωί της Δευτέρας στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας (φώτο-βίντεο)

Έκλεισαν την είσοδο του σχολείου τους από το πρωί της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας.

Το 1ο Λύκειο που στεγάζεται στον ίδιο χώρο κάνει κανονικά μάθημα.

Οι καθηγητές έμειναν εκτός του χώρου του σχολείου με τους μαθητές να έχουν αναρτήσει χαρτί με τα αιτήματά τους στα κάγκελα του σχολείου.

Δείτε τα αιτήματα των μαθητών και το βίντεο από το σημείο:

8 Comments

  • 9) ΔΑΣΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ (ΗΔΗ ΗΓΕΙΗΝΗΣ)
    10) ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙ Η 28η ΚΥΡΙΑΚΗ

  • Να πάνε στο Δημαρχείο να διαμαρτυρυθούν σε συγκεκριμένη ώρα και να μην κλείνουν το σχολείο. Το να κλείνεις το σχολείο μόνο κακό δημιουργεί στους ίδιους τους μαθητές.

  • Δωρεάν παιδεία για τους μαθητές, οι χασομέρηδες να πάνε σπίτια τους. Όποιος δεν θέλει να κάνει μάθημα ν’ αποβληθεί από όλα τα ελληνικά σχολεία, για να βγει στο μεροκάματο και να μάθει πώς βγαίνει το ψωμί. Τα σχολεία δεν πρέπει να είναι τεμπελχανεία. Δεν θα κοροϊδεύουν τους γονείς τους και την κοινωνία τα τσουτσέκια. Και όχι άλλα χαϊδέματα και κανακέματα. Σφαλιάρα αεριωθούμενη και κομμένο το χαρτζιλίκι. Αν δεν μάθουν οι καθηγητές και ιδίως οι γονείς να λένε όχι στα παιδιά τους, τότε η νέα γενιά θα είναι γεμάτη κακομαθημένα, προβληματικά άτομα……..

  • Αντε μια καινουργια ανορθογραφων , τεμπεληδων και χαβαλεδων Ελληνων ετοιμαζεται. Απο αυτους που γεμιζουν τα καφε απο τις επτα το πρωι και διαμαρτυρονται οτι δε βρισκουν δουλεια!!!

    • Μέσα εκεί είναι και το παιδί σου…να προσέχεις τι λες…

  • Ποιος ΓΟΝΙΟΣ, που σέβεται τον εαυτό του, μπορεί να κοιμηθεί γνωρίζοντας ότι το ΑΝΗΛΙΚΟ παιδί του πέρασε όλο το βράδυ εκτός σπιτιού και μάλιστα σε κατάληψη;

  • Όλοι εσείς που τους κατηγορείτε τα δικά σας μάλλον τα ξεχάσατε. Απο τότε που ξεκίνησε όλο αυτό με τις καταλήψεις κάθε χρόνο μια φορά γίνεται. Με το να κατηγορείτε ένα παιδί 17 και 16 χρονών ή τους γονείς του που το αντιμετοπίζουν καθημερινά ξεχνόντας όσα κάνατε εσείς στα 16- 17 σας είστε επιοικώς γραφικοί και υποκριτές, και κουράζετε απλά. Σε μια εποχή που όλα έχουνε ρημάξει σας φταίνε τα παιδιά που κάνουν κατάληψη και αν δούμε και τους λόγους ΔΕΝ ειναι για τη στρόγγυλη τυρόπιτα, και αν κοιτάξουμε πιο βαθιά διαμαρτύρονται για μια κατάσταση που εσείς οι “ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ” μας φέρατε με τις επιλογές σας.

  • Αν η βλακεία σου και το πείσμα σου ( που από ότι φένεται είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα)
    θα μπορούσες να δεις ότι το έχω διορθώσει…ο κάθε 40χρονος που στα χρόνια μου έκανε χειρότερα έχει τώρα άποψη και μιλάει…όσο για την 2η ηλιθιότητα που είπες
    1ον: δεν είσαι αστείος
    2ον: φένεται το πολύ χαμηλό IQ που έχεις
    3ον: δεν μπορείς να λες για εμένα εφόσον στην ηλικία μου έκανες πολύ χειρότερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *