ΤΟΠΙΚΑ posted by

Ο οριστικός κατάλογος συμμετοχών στις εμποροπανηγύρεις Αγίας Κυριακής και Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας

Ο οριστικός κατάλογος συμμετοχών στις εμποροπανηγύρεις Αγίας Κυριακής και Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας

Ο δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει τον Οριστικό κατάλογο συμμετεχόντων / κατόχων θέσεων στις θρησκευτικές εμποροπανηγύρεις του δήμου Αλεξάνδρειας Αγίας Κυριακής Λουτρού και Κοιμήσεως Θεοτόκου για το έτος 2025.

Η καταβολή των προβλεπόμενων τελών θα γίνεται από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός πέντε (05) εργάσιμων ημερών από την επομένη της δημοσιοποίησης του οριστικού καταλόγου συμμετεχόντων/κατόχων θέσεων, με χρεωστική κάρτα στο ταμείο του Δήμου ή με κατάθεση στον λογαριασμό του Δήμου Αλεξάνδρειας στην Τράπεζα Πειραιώς, στον ΙΒΑΝ: GR7301722080005208055980185.

Απαραίτητα στοιχεία για την κατάθεση είναι η αναγραφή του ονοματεπωνύμου του ενδιαφερομένου πωλητή, του ΑΦΜ και της αιτιολογίας κατάθεσης: “Για την εμποροπανήγυρη της Αγίας Κυριακής Λουτρού 2025” ή “Για την εμποροπανήγυρη της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας 2025”.

Η απόδειξη του ταμείου του Δήμου ή το αποδεικτικό κατάθεσης της τράπεζας θα κατατίθεται άμεσα στο Τμήμα Τοπικής οικονομικής Ανάπτυξης, Γραφείο 18 στον Δήμο Αλεξάνδρειας ή θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected].

Σε περίπτωση μη καταβολής του προβλεπόμενου τέλους από τους ενδιαφερομένους πωλητές εντός της παραπάνω προθεσμίας, δεν θα είναι δυνατή η συμμετοχή αυτών στις εν λόγω εμποροπανηγύρεις του Δήμου.

Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *