ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

2ο βραβείο στον διαγωνισμό: «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» για το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

2ο βραβείο στον διαγωνισμό: «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον» για το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Βράβευση των σχολείων που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα-διαγωνισμό: «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση βράβευσης των μαθητικών δημιουργιών που διακρίθηκαν στο 2ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ποντιακός Ελληνισμός, μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και τελεί υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco. Ο διαγωνισμός οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και συνδιοργανωτές της εκδήλωσης βράβευσης ήταν η Έδρα Ποντιακών Σπουδών του Α.Π.Θ. και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ποντίων Εκπαιδευτικών.

Στην εκδήλωση βράβευσης συμμετείχαν 800 μαθητές και εκπαιδευτικοί (από 45 σχολεία) από όλη την Ελλάδα, που παρέλαβαν τα βραβεία τους και παρουσίασαν τις δημιουργίες τους.

Το ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής συμμετείχε στον διαγωνισμό στην κατηγορία project και κατάφερε να κερδίσει το 2ο βραβείο στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

Χίλια μπράβο στους πρωταγωνιστές… !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *