Η Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.
Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!
Σήμερα η Power Book Girl προτείνει:
Τικ και Τέλα η λιμνούλα:
Εκδόσεις: Ίκαρος.
Συγγραφέας: Axel Scheffler.
Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών.
Ο Τικ και η Τέλα περνούν μια υπέροχη μέρα μαζί, γεμάτη παιχνίδι, γέλια και διασκέδαση. Είναι τόσο απορροφημένοι στις δραστηριότητές τους και χαρούμενοι που βρίσκονται μαζί, που ο Τικ ξεχνάει κάτι πολύ σημαντικό: να πάει στην τουαλέτα. Μέσα στην έξαψη της στιγμής, δεν καταλαβαίνει ότι η ανάγκη του μεγαλώνει, ώσπου… εμφανίζεται ξαφνικά μια μικρή λιμνούλα στο πάτωμα. Παρόλο που ο Τικ νιώθει ντροπή και αμηχανία για αυτό που συνέβη, η καλή του φίλη, η Τέλα, είναι εκεί για να τον στηρίξει. Άραγε μαζί θα καταφέρουν να αντιμετωπίζουν την κατάσταση;
Μια υπέροχη ιστορία που βοηθά τα παιδιά να νιώσουν άνετα με τη διαδικασία της εκπαίδευσης τουαλέτας, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή τους και προβάλλοντας τη σημασία της φιλίας και της αποδοχής. Μέσα από αυτή τη ζεστή και καθησυχαστική ιστορία, τα μικρά παιδιά μαθαίνουν ότι τα μικρά “ατυχήματα” είναι φυσιολογικά και ότι όλοι κάνουν λάθη όταν μαθαίνουν κάτι καινούριο. Υπέροχη και ζωηρή εικονογράφηση, απλό και κατανοητό λεξιλόγιο αλλά και το μήνυμα που περνάει κάνουν το βιβλίο να αξίζει να σας συντροφεύσει σ αυτή τη διαδικασία για τον αποχωρισμό της πάνας.
Αφήστε μια απάντηση