ΠΟΛΙΤΙΚΗ posted by

Σταθερά κοντά στον κόσμο της Αλεξάνδρειας η Συρμούλα Τζήμα

Σταθερά κοντά στον κόσμο της Αλεξάνδρειας η Συρμούλα Τζήμα

Κοντά στον κόσμο της Αλεξάνδρειας βρέθηκε για μια ακόμη φορά η Συρμούλα Τζήμα, επισκεπτόμενη αυτή τη φορά τις εκδηλώσεις του δήμου Αλεξάνδρειας για τη «Γιορτή Πίτας».

Με αφορμή την επίσκεψη, βρίσκουμε την ευκαιρία να υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή της, η δραστήρια Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας είχε επισημάνει με ορθότητα ότι «ο πολιτικός κόσμος έχει παγιδευτεί στις εντυπώσεις, στις τοξικές αντιπαραθέσεις και στον «θόρυβο» εντός και εκτός βουλής» τονίζοντας εύστοχα ότι σε αντιδιαστολή αυτής της τοξικότητας «οι πολίτες, αναζητούν έναν ξεκάθαρο και σταθερό πολιτικό λόγο που δεν θα μπερδεύει και δεν θα οδηγεί τα πάντα και όλους στο ίδιο τσουβάλι…».

Έχουμε την άποψη ότι η Συρμούλα Τζήμα ανήκει στην «άλλη πλευρά» της πολιτικής και ανήκει στους πολιτικούς που έχουν να δώσουν στους πολίτες έναν ξεκάθαρο και σταθερό πολιτικό λόγο, μακριά από τις τοξικές αντιπαραθέσεις, χωρίς άσκοπο «θόρυβο» και χωρίς εντυπώσεις που… παγιδεύουν. Προ ημερών στην Αλεξάνδρεια, όλα αυτά τα απέδειξε για μια ακόμη φορά. Ήταν προσιτή στον κόσμο, στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι σε όλους και κυρίως ήταν αληθινή και ξεκάθαρη.

Στην κεντρική εικόνα από την πρόσφατη Γιορτή Πίτας στην Αλεξάνδρεια, η Συρμούλα (όπως με αγάπη την αποκαλεί ο κόσμος) μαζί με δύο καλούς φίλους της, τον Κώστα Μαστοροδήμο και την Δήμητρα Βενιοπούλου, για την οποία η φήμες της πολιτικής πιάτσας, τη θέλουν να είναι η επόμενη Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας στην Αλεξάνδρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *