Η Δ.Ε.Υ.Α. Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι:
Για την αποκατάσταση βλάβης του εσωτερικού δικτύου διανομής πόσιμου νερού στην Αλεξάνδρεια, τη Δευτέρα, 27/10/2025 θα γίνει διακοπή ύδρευσης κατά τις ώρες από 09 00 π.μ., μέχρι 13 00 μ.μ., στις παρακάτω οδούς:
- Στο τμήμα της οδού Νικ. Πλαστήρα από τη διασταύρωση με την οδό Σοφ. Βενιζέλου μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου.
- Στο τμήμα της οδού Μεγ. Αλεξάνδρου, από την τη διασταύρωση με την οδό Νικ. Πλαστήρα, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονομάχων.
- Στο τμήμα της οδού Μακεδονομάχων, από την τη διασταύρωση με την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Αλ. Παπάγου.
- Στο τμήμα της οδού Σοφ. Βενιζέλου από τη διασταύρωση με την οδό Νικ. Πλαστήρα μέχρι τη διασταύρωση με την οδό Μακεδονομάχων.
- Στην οδό Τραπεζούντος και στην οδό Σοφιανοπούλου.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Εκ της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας
Περνετζής Αργύριος
Αν. Γεν. Δ/ντής ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας
























































Αφήστε μια απάντηση