Ανακοίνωση για ένα σοβαρό θέμα εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έχει διαπιστωθεί ότι ορισμένοι επιτήδειοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν την τραγωδία στη Ρουμανία, συγκεντρώνοντας χρηματικά ποσά υποτίθεται για την ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων, με στόχο το προσωπικό κέρδος.
Για τον λόγο αυτό ο σύνδεσμος επισημαίνει, την ανάγκη αυξημένης προσοχής και διευκρινίζει ότι κάθε επίσημη ενημέρωση για σχετικές πρωτοβουλίες θα παρέχεται αποκλειστικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των Συνδέσμων ΠΑΟΚ 1926 και των επίσημων σελίδων του ΠΑΟΚ.
Η ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας:
Μετά από πληροφορίες έχει υποπέσει στην αντίληψη μας πως υπάρχουν επιτήδειοι οι οποίοι μετά την τραγωδία στην Ρουμανία και με πρόσχημα την οικονομική στήριξη των οικογενειών των θυμάτων, εισπράττουν χρήματα για προσωπικό τους όφελος.
Για αυτό το λόγο εφιστούμε την προσοχή όλων και ενημερώνουμε πως για τέτοιες συλλογικές κινήσεις θα ενημερώνεστε αποκλειστικά από την επίσημη σελίδα των Συνδέσμων του ΠΑΟΚ το 1926. gr,και από τις σελίδες του επίσημου ΠΑΟΚ.























































Θα εχω υποψιν μου αν εχουν κανει οι ιδιοι επιτηδειοι δικες τους ιστοσελιδες σε facebook και instagram.