Γκολ, θέαμα και μοιρασιά για Αστέρα Καρδίτσας και ΑΕ Αλεξάνδρειας για την 20η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2 την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026.
Στο 23ο λεπτό ο Σωτηριάδης με πλασέ έκανε το 0-1, όμως ο Κατσιγιάννης με εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής σκόραρε στο 34′ για το 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Ο Πιπιλιάρης με αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή με τρομερό διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους. Ο Κατσιγιάννης από την άσπρη βούλα στο 56′ σκόραρε για δεύτερη φορά “γράφοντας” το 2-2 σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.
Για την 21η αγωνιστική (21/02), ο Αστέρας Καρδίτσας φιλοξενείται από τον Σαρακηνό Βόλου και η ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχεται την ΑΕ Ευόσμου.
Αστέρας Καρδίτσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας 2-2.
Σκόρερ: Κατσιγιάννης Τ. 34′-56′ / Σωτηριάδης 23′, Πιπιλιάρης 50′.
Διαιτητές: Μακαρές (Φθιώτιδας), Μπύρος (Ευρυτανίας)-Τζιερτζίδης (Φθιώτιδας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Αστέρας Καρδίτσας (Καρακώστας): Καρακώστας, Κατσιγιάννης Σ., Μπέκας, Στεφάνου, Κωστόπουλος, Μαγκούτης, Κουλουκύθας, Πούλιος, Αναγνώπουλος, Ρουμπιές, Κατσιγιάννης Τ.
Αγωνίστηκαν επίσης: Τζάτζος, Βλέτσας, Ριζογιάννης.
ΑΕ Αλεξάνδρειας (Κατσιαμήτας): Τσανασίδης, Παπαδόπουλος Π., Χατζόπουλος, Μαυρογιάννης, Σκέδρος, Σωτηρόπουλος, Τσιεγγελίδης, Δημόπουλος, Πιπιλιάρης, Σωτηριάδης, Παπαναστασίου.
Αγωνίστηκαν επίσης: Λιόλιος, Σύρπης, Στύλλα.




































































Αφήστε μια απάντηση