ΤΟΠΙΚΑ posted by

50 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας

50 φιάλες συγκεντρώθηκαν στην Εθελοντική Αιμοδοσία στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας

Ο δήμος Αλεξάνδρειας, μέσω του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας της Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 18 Φεβρουαρίου 2026 Εθελοντική Αιμοδοσία.

Η αιμοδοσία έγινε με στόχο ο δήμος να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δήμου Αλεξάνδρειας προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη του για τον συνάνθρωπο και είχε σαν  αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 50 φιαλών, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης.

Την αιμοληψία ανέλαβε κινητό συνεργείο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, το οποίο αποτελείται από επιστημονικό προσωπικό, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών.

Μπράβο σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *