Η επιχείρηση ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ δραστηριοποιείται στο εμπόριο χρωμάτων και σιδηρικών από το 1987 έως και σήμερα που στεγάζεται στο νέο της κατάστημα στην Αλεξάνδρεια στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 5, ως δεύτερη γενιά και συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο χώρο προσφέροντας τις ίδιες υψηλές υπηρεσίες και αξιόπιστα προϊόντα.
Στις ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ εκτός από πλούσια ποικιλία σε επώνυμα χρώματα, μπορείτε να βρείτε παντελόνια, φόρμες εργασίας και αδιάβροχα της γνωστής εταιρίας ΑΧΟΝ άριστης ποιότητας και πολύ οικονομικές τιμές.
Ακόμα παπούτσια εργασίας της φημισμένης εταιρίας TALAN.
Στον πανέμορφο χώρο του καταστήματος μπορείτε να βρείτε επίσης τεράστια ποικιλία από:
- Χρώματα
- Υλικά Θερμομόνωσης
- Μονωτικά Υλικά
- Γυψοσανίδες
- Βερνίκια
- Ηλεκτρικά Εργαλεία
- Εργαλεία χειρός
- Σιδηρικά
- Εργαλεία κήπου
- Ρούχα εργασίας
- Ηλεκτρολογικό Υλικό
- Λάμπες -Προβολείς
- Σκάλες βαρέως τύπου
και πολλά άλλα τα οποία σε συνδυασμό με την ποιότητα αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση τοποθετούν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη στο χώρο του επαγγέλματος.
Επισκεφτείτε το κατάστημα και δείτε από κοντά την τεράστια ποικιλία προϊόντων που διαθέτει και σας δίνει λύση σε ότι κι αν ψάχνετε.
ΧΡΩΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ
Μ. Αλεξάνδρου 5, Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2333022194 – Κινητό: 6974726074
Δείτε παρακάτω συμβουλές για να κάνετε τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας να ξεχωρίζουν!
Βάφοντας τοίχους, παράθυρα, ξύλινες και μεταλλικές επιφάνειες με τα κορυφαία χρώματα Vivechrom, θα το προστατέψετε αποτελεσματικά από ήλιο, βροχή, υγρασία, μούχλα και σκουριά. Έτσι θα έχετε μακροχρόνια προστασία και μεγαλύτερη αξία για το σπίτι σας και σίγουρα θα νιώθετε φανταστικά κάθε φορά που περνάτε την εξώπορτα.

Μετατρέψτε την αυλή ή το μπαλκόνι σας σε ένα επιπλέον χώρο όπου μπορείτε να δειπνήσετε, να χαλαρώσετε και να ψυχαγωγηθείτε. Τοίχοι, έπιπλα και γλάστρες, όμορφα βαμμένα με γλυκές παστέλ αποχρώσεις θα κάνουν την αυλή σας τόπο χαλάρωσης και κοινωνικοποίησης – το ιδανικό μέρος για κουβεντούλα και φαγητό με παρέα.

Βάλτε χρώμα στους εξωτερικούς χώρους και δώστε χαρακτήρα με γλάστρες, φαναράκια και μαξιλάρια. Ταράτσες, μπαλκόνια και κηπάκια θα γίνουν πιο φιλόξενα στη στιγμή.

Αν έχετε παλιές καρέκλες που ξεθώριασαν μην τις πετάξετε – βάψτε τες! Βάψτε επίσης ξύλινα καφάσια και φτιάξτε ένα χαλαρό αλλά πολύχρωμο σκηνικό όπου θα μπορείτε να περνάτε τα απογεύματά σας. Τέλος, φρεσκάρετε τις γλάστρες σας, βάλτε οδηγίες για τη φροντίδα των φυτών ή γράψτε έξυπνες ατάκες. Πρακτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό!
πηγή: vivechrom.gr
Αφήστε μια απάντηση