ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

6ο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας – στηρίξτε το!

6ο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης και Αλληλεγγύης του Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας – στηρίξτε το!

Από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε:

Το Πάσχα πλησιάζει και μαζί του έρχεται και το πασχαλινό παζάρι αγάπης και αλληλεγγύης του σχολείου μας που έχει γίνει πλέον θεσμός τα τελευταία χρόνια.

 Η δραστήρια ομάδα γονέων και φίλων του σχολείου σε συνεργασία με τους  Εκπαιδευτικούς  του Ειδικού  Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, έχουν ετοιμάσει για εσάς διάφορες χειροποίητες κατασκευές  που θα στολίσουν με αγάπη τον χώρο σας και θα χαρίσουν μια ευχάριστη νότα στην πασχαλινή σας διακόσμηση και όχι μόνο…

Στην υπαίθρια έκθεσή μας θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, κούπες ζωγραφισμένες στο χέρι, πασχαλινές λαμπάδες, διάφορα μαγνητικά διακοσμητικά  και πολλά άλλα όμορφα πράγματα που θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά!

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο παζάρι μας, που θα λειτουργεί στο χώρο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου από τη Δευτέρα 15 Απριλίου μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου και από τις 09:30- 12:30, στο χώρο του Ειδικού Σχολείου (αυλή 1ου  – 5ου Δημοτικού Σχολείου)  και την  Κυριακή 21 Απριλίου (Κυριακή των Βαϊων) μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας  να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά τις δημιουργίες μας!

Οφείλουμε να σας θυμίσουμε ότι τα έσοδα από τα είδη που θα πουληθούν θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του σχολείου μας.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε και φέτος αυτή μας την προσπάθεια και όλοι και όλες  μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το βαθύτερο νόημα των Άγιων αυτών ημερών, την Αγάπη και την Αλληλεγγύη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *