ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει η POWER Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

Το βιβλίο που προτείνει η POWER Book Girl για αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΘΑ Σ΄ΑΓΑΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ

Εκδόσεις: Πατάκη

Συγγραφέας: Debi Gliori

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών

Το μικρό Αλεπουδάκι είναι κακόκεφο. Φοβάται πως η μαμά του θα σταματήσει κάποια στιγμή να το αγαπάει. Όμως εκείνη προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να του εξηγήσει πως η αγάπη της είναι ατελείωτη και ανιδιοτελής. Και όταν εκείνος απορεί αν η αγάπη χαλάει, η μαμά του του αποδεικνύει ότι το «πάντα» σ΄ αυτή την περίπτωση ισχύει.

Ένα υπέροχο παραμύθι με τρυφερές εικόνες και μια μαμά που είναι πάντα εκεί για να κατευνάσει κάθε αρνητική σκέψη και φόβο του παιδιού της. Ένα βιβλίο που μπορεί να κάνει δώρο κάθε μανούλα στο παιδί της σαν σύμφωνο αγάπης μεταξύ τους, να το διαβάζει και να το ξεφυλλίζει όταν κάνει τις ίδιες αρνητικές σκέψεις με το μικρό Αλεπουδάκι.

Η πολυβραβευμένη Ντέμπι Λιόρι, λέει για το βιβλίο της πως «πρόκειται για την υπόσχεση που δίνουμε στα παιδιά μας , αλλά και σε όσους αγαπάμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *