ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει αυτή την εβδομάδα η Power Book Girl!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει αυτή την εβδομάδα η Power Book Girl!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΝΗΣΙ

Εκδόσεις: Petita Demas

Συγγραφέας: Τσεκούρας Θοδωρής

Προτεινόμενη Ηλικία : 4+ Ετών

Το περασμένο καλοκαίρι στην Σαντορίνη τα παιδιά της ομάδας των πιο αστείων υπερδυνάμεων έκαναν τις διακοπές τους όταν ξαφνικά εμφανίζεται στην παραλία μια στεναχωρημένη φάλαινα. Μέσα στο στομάχι της υπάρχουν χιλιάδες πλαστικά σκουπίδια. Η ομάδα κατάφερε να βγάλει από το στομάχι της φάλαινας όλο αυτό το πλαστικό. Τώρα όμως που θα πάνε όλα αυτά τα σκουπίδια; Ενωμένοι και αφού ενημερώθηκαν για το πρόβλημα φτάνουν στα πλαστινήσια κάπου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Εκεί συναντούν τον Πήτερ Φον Πλαστίκ τον άρχοντα του πλαστικού παλατιού. Τι λέτε θα καταφέρουν να τον βοηθήσουν να καθαρίσει το παλάτι του από τα τόσα σκουπίδια; Θα σωθεί ο πλανήτης;

Μια ιστορία γεμάτη δράση και φαντασία που περνάει ένα ιδιαίτερο μήνυμα, εκείνο της προστασίας τους περιβάλλοντος. Ένα παραμύθι με απλό λεξιλόγιο, πλούσια και ιδιαίτερη εικονογράφηση και τους αγαπημένους όλων των παιδιών, τους υπερήρωες. Βοηθήστε τα παιδιά σας να μάθουν την έννοια της ανακύκλωσης αλλά και να την εντάξουν στην καθημερινότητα τους, γιατί ο πλανήτης είναι το σπίτι μας και οφείλουμε να το προστατεύουμε και να τον αγαπάμε. Ένα βιβλίο που έχετε τη δυνατότητα να το βρείτε γραμμένο και στην αγγλική γλώσσα και οφείλετε να έχετε στα ράφια της παιδικής σας βιβλιοθήκης.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Petita Demas.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *