ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Εκεί που ζουν τα όνειρα”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα

“Εκεί που ζουν τα όνειρα”: Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

Εκδόσεις: Άγκυρα

Συγγραφέας: Jonas Ribeiro

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Σε μια πόλη μια φορά ζούσαν όνειρα πολλά…

Οι άνθρωποι αυτής της πόλης άφησαν τα όνειρα στην άκρη για χρόνια, σπάνια τα θυμόντουσαν και έτσι βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και φεύγουν για άλλες πολιτείες και μέσα σ΄ άλλους ανθρώπους. Τα όνειρα ονειρεύονται να γίνουν κάποια στιγμή πρωταγωνιστές στις ζωές των ανθρώπων. Στην καινούρια πόλη όλοι λαχταρούσαν να κάνουν κάτι. Ο φούρναρης ήθελε να φτιάξει το πιο νόστιμο ψωμί και η μοδίστρα να γίνει σχεδιάστρια στο Παρίσι. Όλοι οι κάτοικοι της πόλης αγαπούσαν τις δουλειές τους αλλά ευχόντουσαν να μπορούν να κάνουν άλλα πράγματα στην ζωή τους. Τι λέτε θα τα καταφέρουν να βγουν τα όνειρα από τις κρυψώνες τους;

Μια ιδιαίτερη ιστορία που μας  περνάει το μήνυμα ότι δεν πρέπει ποτέ να σταματήσουμε να παλεύουμε για όσα έχουμε ονειρευτεί όσες δυσκολίες και να υπάρχουν. Μάθετε στα παιδιά να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους. Όταν τα όνειρα δεν χωρούν στις κρυψώνες τους βγαίνουν και γίνονται πραγματικότητα. Εξαιρετική εικονογράφηση, πλούσιο λεξιλόγιο και ένα θέμα που “ χτίζει” την προσωπικότητα των μικρών αναγνωστών. Ένα βιβλίο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε παιδική βιβλιοθήκη.

Η βιβλιοπρόταση  έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *