ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

“Τερατοπαρέα με τρόπους στο τραπέζι” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

“Τερατοπαρέα με τρόπους στο τραπέζι” το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΕΡΑΤΟΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ⁣

⁣Εκδόσεις: Μίνωας

Συγγραφέας: Μίλερ Κόνι Κολγουέλ⁣

Προτεινόμενη Ηλικία:3+ Ετών⁣

⁣Η οικογένεια του Τερατούλη είναι έτοιμη για γεύμα. Όσο και αν πεινάει ο Τερατούλης δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει για το γεύμα τον μπαμπά- μάγειρα. Δεν αρπάζει, τρώει με το πιρούνι, σκουπίζεται αν χρειαστεί και όταν θέλει λίγο φαγητό ακόμη με ευγένεια παρακαλεί. Τι θα γίνει όμως όταν εκείνος θέλει να σηκωθεί από το τραπέζι αλλά τα πιάτα δεν έχουν μαζευτεί ακόμη;⁣

Μια εύθυμη ιστορία που βοηθάει να μάθουν οι μικροί αναγνώστες τους καλούς τρόπους την ώρα του φαγητού. Ζωηρή εικονογράφηση και απλό λεξιλόγιο κάνουν το βιβλίο κατάλληλο για ανάγνωση ακόμη και από μικρότερα παιδιά. Μάθετε στα παιδιά σας να μην ξεχνούν τους καλούς τρόπους όσο και αν γουργουρίζει η κοιλίτσα τους. Ένα παραμύθι που πρέπει να ξεφυλλίσετε διαβάζοντας το στα παιδιά σας. ⁣

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *