ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

Το παιδικό βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Συγγραφέας: Christine Beigel

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το μικρό κοτοπουλάκι φοβάται να κοιμηθεί στο κρεβάτι του. Πιστεύει πως κάτω από αυτό βρίσκεται κάποιο μεγάλο τέρας. Η γιαγιά κότα όμως σκέφτεται αμέσως τον κροκόδειλο που και εκείνος φοβόταν και μάλιστα το νερό. Παράξενο για ένα κροκόδειλο. Εκείνος όμως από το φόβο του κάθε φορά που μπαίνει στο νερό, του φεύγουν πορδίτσες, μπουρμπουλήθρες γύρω του. Νιώθει μεγάλη απειλή ακόμη και από τα φύκια και τότε προυτς και ξαναπρουτς ακούς μέσα στο νερό. Τα υπόλοιπα ζώα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένα με αυτό που συμβαίνει και αποφασίζουν να λάβουν δράση. Το προυτς όμως είναι σαν το λόξιγκα φεύγει με ένα τρόμαγμα. Τι λέτε θα καταφέρουν τα υπόλοιπα ζώα να το βοηθήσουν;

Μια ξεκαρδιστική ιστορία που αγκαλιάζει τις φοβίες των παιδιών. Τα παραμύθια της σειρά «Παραμύθια της γιαγιάς κότας» πλησιάζουν με το πιο άρτιο τρόπο τα πιο ευαίσθητα θέματα των μικρών αναγνωστών. Άψογη εικονογράφηση, απλό λεξιλόγιο, ουσιαστικό θέμα κάνουν το βιβλίο τόσο αξιόλογο όσο και ιδιαίτερο για κάθε μικρό αναγνώστη. Πάρτε αγκαλιά τα παιδιά σας και διαβάζοντας το βιβλίο αγκαλιάστε όλους τους φόβους τους.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *