ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

H Power Book Girl προτείνει για αυτήν την εβδομάδα το παιδικό βιβλίο: “Ένα γουρούνι….με ταλέντο”

H Power Book Girl προτείνει για αυτήν την εβδομάδα το παιδικό βιβλίο: “Ένα γουρούνι….με ταλέντο”

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΕΝΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ….ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ

Εκδόσεις: Παπαδόπουλος

Συγγραφέας: Λήδα Βαρβαρούση

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Σε μια φάρμα μια φορά

Γουρούνια ζούσανε πολλά

Ένα όμως απ’ αυτά

Βαριόταν την λάσπη αρκετά!

Το γουρούνι λοιπόν δεν μπορούσε να πιστέψει πως η λάσπη είναι μόνο για φαΐ. Σκεφτόταν αν θα μπορούσε να κάνει κάτι πιο δημιουργικό για να περάσει την ώρα της μέρας του. Ώσπου μια μέρα ξαφνικά παρατηρεί μέσα από τη λάσπη να φτιάχνονται πολλά και διαφορετικά σχήματα. Μήπως αυτό είναι που θέλει το ταλαντούχο γουρούνι;  Λέτε η λάσπη να αποκτήσει το ενδιαφέρον που ψάχνει το γουρούνι;

Μια ιστορία από τη Σειρά βιβλίων Τρελοδαγκωνίτσες  που βοηθάει τους μικρούς αναγνώστες στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας. Οι ομοιοκατάληκτοι στίχοι βοηθούν πολύ κάνοντας πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα την ιστορία στα παιδιά. Ένα παραμύθι για να ανακαλύψει το κάθε παιδί όλα τα “κρυφά” ταλέντα του.

Ας προσπαθήσουμε να αγκαλιάσουμε τα ταλέντα των παιδιών μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *