ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το παιδικό βιβλίο της που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

Το παιδικό βιβλίο της που προτείνει η POWER BOOK Girl αυτήν την εβδομάδα!

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εκδόσεις: Ίκαρος

Συγγραφέας: Oliver Jeffers

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Η Γη μας..

Το ηλιακό σύστημα, η θάλασσα και η στεριά, ο ουρανός και τα αστέρια, οι άνθρωποι, η μέρα και η νύχτα. Όλα αυτά και άλλα πολλά σ΄ ένα γύρο του κόσμου με τα μάτια της ψυχής του συγγραφέα.

Ένα βιβλίο το οποίο ο Oliver Jeffers το έγραψε με σκοπό να λύσει όλες τις απορίες του κάθε μικρού αναγνώστη σχετικά με την πρώτη γνωριμία με τους πλανήτες και τη γη μας. Ακόμη με έναν έμμεσο τρόπο προσπαθεί να εξηγήσει στον μικρό του γιο πως δεν είναι μόνος  στη γη ακόμη και αν ο ίδιος δεν θα είναι εκεί κάποιες φορές. Μια αληθινή ιστορία με εντυπωσιακή εικονογράφηση αλλά και μια όμορφη προσέγγιση για ένα ουσιαστικό θέμα κάνουν το βιβλίο ένα «οδηγό» για τα πρώτα ταξίδια τους μυαλού του μικρού αναγνώστη. Τέλος περνάει διακριτικά το μήνυμα της προστασίας της γης που κατοικούμε και μας γνωρίζει πως να βρίσκουμε το δρόμο κάθε φορά που χανόμαστε. Ένα βιβλίο που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στα ράφια της παιδικής βιβλιοθήκης του παιδιού σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *