ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το βιβλίο που προτείνει αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK GIRL

Το βιβλίο που προτείνει αυτήν την εβδομάδα η POWER BOOK GIRL

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ – ΣΥΛΛΑΒΙΚΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ

Εκδόσεις: Ξένια Ουσάκοβα

Συγγραφέας: Ξένια Ουσάκοβα

Προτεινόμενη Ηλικία: 5+ Ετών

Ένα βιβλίο αρκετά διαφορετικό από όσα έως τώρα έχουμε προτείνει. Αφορά όμως άμεσα του μικρούς αναγνώστες. Οι μαθησιακές δυσκολίες τα τελευταία χρόνια απασχολούν έντονα γονείς και εκπαιδευτικούς. Τόσο η φωνολογική όσο και η μορφολογική ενημερότητα αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για τη κατάκτηση της δεξιότητας της ανάγνωσης και της γραφής αλλά βοηθούν και στον έγκυρο και έγκαιρο εντοπισμό τυχών μαθησιακών δυσκολιών του παιδιού.

Το βιβλίο απευθύνεται σε γονείς, θεραπευτές και εκπαιδευτικούς με στόχο να ενισχύσουν ή και να βελτιώσουν τη φωνολογική ενημερότητα των παιδιών. Χωρισμένο σε θεματικές ενότητες, με παραδείγματα, ασκήσεις και αναλυτικές οδηγίες, αποτελεί αναμφισβήτητα ένα οδηγό που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με την κ. Ξένια Ουσάκοβα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *