ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ posted by

Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

Το Χριστουγεννιάτικο βιβλίο που προτείνει η POWER BOOK Girl

H Ράνια η Power Book Girl μας συστήνεται και στο Αλεξάνδρεια-Γιδάς εκτός από τις προσωπικές της σελίδες σε Facebook και Instagram.

Για μαμάδες και μπαμπάδες με σκοπό την δημιουργική απασχόληση στο σπίτι αλλά και για παιδαγωγούς με σκοπό την παραγωγική παρουσίαση του εκάστοτε βιβλίου στην τάξη.

Ελάτε να παίξουμε, να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και να κατασκευάσουμε όλα αυτά όμως με οδηγό μας το παιδικό βιβλίο!

Για σήμερα η Power Book Girl προτείνει:

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΟΥΙΛΟΜΠΙ

Εκδόσεις: Άγκυρα

Συγγραφέας: Ρόμπερτ Μπάρι

Προτεινόμενη Ηλικία: 3+ Ετών

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του κύριου Γουίλομπι φτάνει με κούριερ, φρέσκο και καταπράσινο. Είναι τόσο μεγάλο που η κορυφή του φτάνει στο ταβάνι και εκείνο γέρνει. Ο κύριος Γουίλομπι φωνάζει τον μπάτλερ και του ζητάει να κόψει την κορυφή.  Εκείνος την κόβει και την προσφέρει στην δεσποινίδα Αδελαϊδα την καμαριέρα, που στολίζοντας το συνειδητοποιεί πως και αυτή η κορυφή πρέπει να κοπεί για να χωρέσει και την αφήνει στον κάδο σκουπιδιών στο πίσω μέρος του σπιτιού. Άραγε πόσοι ακόμη θα γίνουν χαρούμενοι με μια κορυφή δέντρου;

Μια άκρως χριστουγεννιάτικη ιστορία που διαβάζοντάς την θα μοιραστούμε όλοι μαζί την χαρά του καινούριου δέντρου του κυρίου Γουίλομπι και των φίλων του δάσους. Υπέροχη εικονογράφηση, ελάχιστο και κατανοητό κείμενο και μια εξέλιξη ιστορίας που δείχνει τη δοτικότητα και την απλότητα των γιορτών. Μια μαγευτική ιστορία που θα γεμίσει φως και αγάπη τις καρδιές μας.

Η βιβλιοπρόταση έγινε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Άγκυρα.

Το βιβλίο που προτείνει η Power Book Girl αυτήν την εβδομάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *